Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Nowi spece tutaj

OutWork3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xDDDD .. kocham bardzo rozjaśnione notatki od nexona .. rozkmina jak nie wiem ^^ ... Wiem jedno nexon upada .. i trochę chujowe zrobili te nowe staty na te spece .. mogli by zwiększyć troche speeda

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Boshe... Ci którzy mają spece wykupione przed update będą mieli spece ze starym wyglądem ale z nowymi statami.Stare spece nie będą możliwe do wykupienia w sklepie zostaną zastąpieni tymi nowymi.. rozkminka w chuy

98216321103540315785.jpg

Opublikowano

xDDDD .. kocham bardzo rozjaśnione notatki od nexona .. rozkmina jak nie wiem ^^ ... Wiem jedno nexon upada .. i trochę chujowe zrobili te nowe staty na te spece .. mogli by zwiększyć troche speeda

Nie, są bardzo dobre ;). Po co dawać im bardzo dużego speeda, skoro mają możliwość kupna itemów takich jak M32, Minigun.

Opublikowano

KASA , KASA , KASA , KASA , Im chodzi tylko o kase , przeciętny gracz który wydaje pieniądze wolał kupić se speca + backpack`a z 2 wep , więc wychodziło dosyć tanio .

Nexon dostał mały zastrzyk strat i zapewne to obmyśleli bystrze , ludzie co chwile narzekali na "SPECE" , czy to eli , czy cw wiedzą o co chodzi że spece za mocne itp.

trochę spece zepsuli se reputacje przez graczy , bardzo mądry inwestor z Nexonów nieźle zaplanował , zarabiać na full speed , i zyskać sympatie z osłabionych speców.

teraz spec praktycznie nadaje się do expa , bo kiedykolwiek ostatnio Nexon zrobił dobry EVENT bez wydawania NX.

Opublikowano
teraz spec praktycznie nadaje się do expa , bo kiedykolwiek ostatnio Nexon zrobił dobry EVENT bez wydawania NX.

Nom prawda.

Albo nawet to się do niczego spec już nie nadaje ;/

A co do eventu to nigdy oO

Albo barrrdzzzooo dawnooo temuu.

Opublikowano

haha upada ? to jest dopiero początek...

gadają teraz z Electronic Art o wspólną pracą więc nie wiem czy upada, jeżeli to CA upada, a nie NEXON.

wiesz co teraz upada ? Facebook.

Opublikowano

haha upada ? to jest dopiero początek...

gadają teraz z Electronic Art o wspólną pracą więc nie wiem czy upada, jeżeli to CA upada, a nie NEXON.

upada nie w tym słowa znaczeniu ... robi się syf , bo nexon nic nie robi dla gracza ... cały czas minusują ta gre

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

;(

A ja fejsbuczka lubie ;( ;( ;(

Co do nexona...

Em..słyszałem że WR chyba wykupują..chociaż moge się mylić ;/

Więc..a z EA jak już gadają to wysokie progi, jak na te byczys.

Opublikowano

hahaha, w niektórych przypadkach lepiej kupić itemki, np light vesta za gp niż speca za nx.. Fail nexon.

Wina zawsze leży po środku. Nie wiadomo tylko, gdzie leży środek.

Opublikowano

hahaha, w niektórych przypadkach lepiej kupić itemki, np light vesta za gp niż speca za nx.. Fail nexon.

To wiadomo jednak spec nie jest po to że ma dobre staty tylko on jest ogolnie po to zeby używac itemków dla speca :D

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

;(

A ja fejsbuczka lubie ;( ;( ;(

Co do nexona...

Em..słyszałem że WR chyba wykupują..chociaż moge się mylić ;/

Więc..a z EA jak już gadają to wysokie progi, jak na te byczys.

wpisz sobie w google nexon i ea

tak maja kupować już niedługo.

Opublikowano

No to nawet, to teraz tylko bd główny nakład na QR i FT Oo

A ludzie bd lecieć na lvl, i bd kupywać nx x_x

(Cwane przyznam)

Opublikowano

up@

czemu na QR i FT ?

A wyskoczysz z tym na Eli oO

To już lepiej kupić Recona i jesteś szybszy..(jeżeli chodzi oto)

Spec nie ma takich pro itemów, aby nie być wyzywanym na Eli za nie.

Więc dla tego only QR i FT.

@Down

Równy czas ;DDDDD

Hrrr......

Opublikowano

Bo speca sie kupuje ogolnie pod exp na tych trybach gry i sie używa special itemków a na elimination etc lepiej kupic sobie bandanke light westa AR+ snajperka a nie ze specem latac ;)

@up chciałem za ciebie wytłumaczyć :D

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...