Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]TS3 i OPTIFINE

eroxer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam 2 małe pytaneczka 1. związanie z Team Speakiem 3, a 2. z OptiFine...

1.Sprawa wygląda następująco: Gdy gram sobie normalnie tzn. bez ts3 to mam po 80-70 fpsów na lajcie, a gdy mam ts3 i rozmawiam, bądź nie rozmawiam a mam tylko włączonego to mam z 30-20 fpsów... nie wiem co zrobić. Ma ktoś problem tego typu? TS3 Powinien właśnie zwiększać FPS ponieważ to komunikator do gier... Prosze o odpowiedź.

2. Gdy mam zinstalowanego OptiFine'a to fpsy sie zwiększaja, lecz podczas gry są takie sciny, nie chodzi tu o spadanie fpsów, tylko o takie coś, że jak idę to nagle jakby tracę kontorlę nad minecraftem, tzn. ja puszcze "w" a postać dalej sama idzie i po 5, może mnie sekundach stanie... z myszką to samo... Od razu dodam, że priorytet w obu przypadkach nic nie daje... Próbowałem też zmiane rozdzieczości na 640x480, ale dupa... Proszę o pomoc...

peace.

Opublikowano

1.Sprawa wygląda następująco: Gdy gram sobie normalnie tzn. bez ts3 to mam po 80-70 fpsów na lajcie, a gdy mam ts3 i rozmawiam, bądź nie rozmawiam a mam tylko włączonego to mam z 30-20 fpsów... nie wiem co zrobić. Ma ktoś problem tego typu? TS3 Powinien właśnie zwiększać FPS ponieważ to komunikator do gier... Prosze o odpowiedź.

reinstall ts?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...