Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie na temat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie na temat wychodzenia z domu?

Sądzę że to bez-sens.

......................................................................................
......................................................................................

Opublikowano

Zalezy, jak nie mam po co to jest to bez sens. Ale jak wychodze z psem, spotkac sie z kumplami itd. to jest to jak najbardziej potrzebne :)

61093c6efb.png

Opublikowano

W ogóle po co jest wszystko poza domem?? Mogłoby być tak, że przy drzwiach wybierasz w świecie z jakieś gry chcesz się znaleźć, wychodzisz i tam jesteś. Nakurwiamy do królestwa Jinno :O

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

Tak oczywiście i zagryzać chipsami i popijać Coca-Cola i rosnąć w masie sam tam miałem to ważyłem 90Kg teraz ważę 78kg z czego 2/4 tego to mięśnie bo obiecywałem sobie ,że jak schudnę będę pakował.

TOP@

Chłopie to jest sens wyjdź pograć w nogę ogniska jakieś browarem karty co kolwiek rower.? -,-

Opublikowano

'Reebok, rozjebales mnie tym Bambusem xD

@Top: Tak szczerze, ja nawet nie wychodze z lozka - mam kompa przy lozku sikam w Butelki i sram pod siebie. Zeby nie bylo ze nic nie jem to stosuje Urynoterapie i ... gownoterapie :P

61093c6efb.png

Opublikowano

Potem się dziwisz dlaczego nawet nie potraficie rozmawiać z innymi, ponieważ tylko klikać w tą klawiaturę i nic więcej.

Wyjście na dwór nawet na kilka minut dostarcza Ci tlen niezbędny do przeżycia :)

Opublikowano

Potem się dziwisz dlaczego nawet nie potraficie rozmawiać z innymi, ponieważ tylko klikać w tą klawiaturę i nic więcej.

Wyjście na dwór nawet na kilka minut dostarcza Ci tlen niezbędny do przeżycia :)

Mozna tez otworzyc okno :)

61093c6efb.png

Opublikowano

Co sądzicie na temat zamykania takich bez sensownych tematów?

Ja uważam, że to dobra opcja. ;)

ps: nie twórz takich tematów - bo są bez celu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...