Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w częściach do komputera

HappyDonkey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc chciał bym złożyć komputer tak w przedziale cenowym 2000-2300zł możecie mi podać dobre części nie potrzebuję tylko obudowy i stacji dysków .

Chciał bym żeby dobrze chodziły najnowsze tytuły NP Sniper Elite V2 , Saints Row The Third , Battlefield3

WmFi82pjemFHcnphbmthX19fZXVuZV9fXzIyNV9fX05VTExfX18zX19fOTBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Core i5 pasuje , ale jednak ja mam bardziej zaufanie do AMD

Polecam odchudzić SATA do 250gb ( chyba ze ci potrzebne ) i te pare groszy zainwestować , w nieco lepszy podzespół

Opublikowano

źle źle źle. Karty od VTX są słabe, po co mu płyta za 300 zł do procka którego nie podkręci ? Masakra. Tu masz coś porządniejszego:

http://www.esc.pl/build.php?edit=1&products_id=47543

Opublikowano

Shaw - jak się nie znasz to nie pisz, po co mu do procesora którego nijak nie da się podkręcić płyta na Z68 która kosztuje ponad 300 zł ?

Opublikowano

Ta, 2500k, płyta za 3 stówy, może jeszcze HD7850 i chłodzenie wodne ?? Za 2000 nie złoży porządnego sprzętu na i5 2500k. Sam proc to prawie połowa tej ceny.W tej cenie w ogóle wziałbym FX8120 ale to jak kto woli :P

Opublikowano

Brawa dla panów...

FX8120 + mobo do 180zł. Za resztę weźmie 560, 6950.

Shaw:

Po kiego chuja mu płyta za ponad 500zł(dobra Z68 chodzi tyle), jak procek ma zablokowany mnożnik? :) Na start (i5 2500k + Z68/P67) trzeba wydać 1100/1300zł. FX8120 (580zł) + mobo za 200zł) = 780zł, a wydajność dorasta do pięt i7 -_-

Opublikowano

Shaw - kompletnie się nie znasz, VTX robi same gnioty prócz udanej 4850.

Anoizm - nie chciało mi się już kombinować :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...