Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] sponsorpay

korosor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałem zarobić fundsów na snajperkę ( z resztą mniejsza z tym) Wypełniałem amerykańskie oferty na SP i z 15 wypełnionych ofert zyskałem 300fundsów (czyli 1 max 2 oferty zaliczyło) Czy to moja wina czy po prostu oni przestali być fair??

Opublikowano

Te oferty takie już są i nic na to nie poradzimy. Jedyne co możemy zrobić to SS z dowodem, że daną ankietę zrobiliśmy. Następnie zgłaszamy problem i modlimy się o Fundsy.

Opublikowano

Wstrzymam się z raportami bo robiłem oferty nie tylko na polskich serwerach ale także na Amerykańskich, niemieckich i angielskich. Wole nie wysuwać się przed szereg żeby mnie nie zhaczyli.

Opublikowano

Jedna na 5/10 ofert działa więc radzę ci wypełniać te ankiety (jeśli wypełnisz dobrze to dostajesz 600+ fundsów).Możesz też używać ProxySwitcher i robić na zagranicznych ofertach.

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Najlepiej (ja tak robię), że robię oferty na ściąganie programów co po dostaniu fundsów je odinstalowuje :) lub robię jeszcze oferty na lubię to na facebook'a ale za to się dużo nie dostaje. W nie których ofertach po np. 600-700 fundsów masz, że dane osobowe muszą być prawdziwe np. Imię- Jandjajdao Nazwisko-Dupajasiakpasj do tych ofert najlepiej użyć fake name generator wpisz w wyszukiwarce :P

Opublikowano

@up

To logiczne, jednak instalując ten syf zwany programami narażasz się na wirusy. Odradzam oferty wymagające instalowania programów i wysyłania sms.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pomoże ktoś jak wejść po kolei na tą strone z wypełnianiem bo nie wiem nie moge znaleść na stronce . POMOCY

Opublikowano

@Up

poradnik dla Ciebie:

http://www.mpcforum.pl/topic/491214-megatut-zarabianie-battlefundsow-jak-zaczac-gre-i-jak-byc-w-niej-pro/

Przeczytaj wszystko dokładnie a wszystko znajdziesz ;)

pst, patrz na dół tutka ;)

Opublikowano

Najlepiej (ja tak robię), że robię oferty na ściąganie programów co po dostaniu fundsów je odinstalowuje :) lub robię jeszcze oferty na lubię to na facebook'a ale za to się dużo nie dostaje. W nie których ofertach po np. 600-700 fundsów masz, że dane osobowe muszą być prawdziwe np. Imię- Jandjajdao Nazwisko-Dupajasiakpasj do tych ofert najlepiej użyć fake name generator wpisz w wyszukiwarce :P

@up

To logiczne, jednak instalując ten syf zwany programami narażasz się na wirusy. Odradzam oferty wymagające instalowania programów i wysyłania sms.

Zgadza się, w tym co pobrałem był key-logger + rootkit, przeszukałem program do szukania rootkitów i coś znalazło...

461151420292002410470.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja wypełniłem wszystkie darmowe ankiety na sponsorpay'u : 22 oferty z czego 3 zadziałały (to na polskim serwerze), a na amerykańskich i innych narodowaści to nic nie działa :huh: Pozdro

kopiawielkiduch.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...