Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Troche pytan - Nowy ;>

nourend

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc czesc . Od wczoraj pykam sobie w cabala na serwie europejskim . gra wydaje sie byc bardzo fajna i mila oku wiec postanowilem poswiecic troche wiecej czasu na nia . Mam postac 53 lvl FB . Pyka sie bd ladnie itd wiekszych problemow nie mam jedynie potrzebuje kilku wskazowek ;> .

Aktualnie mam takie srednie eq, wiekszosc z questow itd <adept set posiadam +3+4 skil> . Lecz co polecacie do pvp ,pve lepszego(jakie bonusy itd powinny byc)? Mam 15kk . Co polecacie kupowac na ten lvl , lub czy moze jednak warto odlozyc ta kase na pozniej ? . Inna sprawa sa bonusy w broniach i armorze . Posiadam eq w ktorym prawie kazdy item posiada 2 wolne sloty na bonusy . Jednak gdzie te bonusy moge znalezc dropnac zrobic ? i czy na moim lvl jest to wgl mozliwe? ;x . Dzieki z gory :> .

Opublikowano

je zapełniasz scrolami, ktróre możesz kupić/ lub jak "rozwalisz " item wypada Ci <wypada jeżeli w itemie był slot> można "rozwalać" gdy bd miał specjalną rzecz z qesta na 50 lv

273511408998783345728.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...