Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzieże, napaści, pobicia

Rakocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie byłem nigdy świadkiem takiego czegoś.

A mam pytanie po co Ci to wiedzieć czy ktoś był świadkiem pobicia,kradzieży ...

Regmannn

Opublikowano

A tak z ciekawości i jak ktoś sobie z tym radzi.

Byłem już napadnięty 2x . W żadnym nie byłem pobity, ale straciłem raz telefon, a drugi alkohol.

Praktycznie cały czas mam te sceny przed oczami i nie wiem jak sobie z tym poradzić.

Opublikowano

Szczerze? Byłem świadkiem pobicia, napaści, kradzieży. Jak i sam brałem udział w napaści, pobiciu, kradzieży. Tylko raz mnie złapali, ale i tak nie mieli wystarczających dowodów, że ja to ja.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Tak Tak Tak

Kto w koncu przez to nie przechodzl ?

przez caly swoj okres gimnazjum bilem sie z 5 razy

bylem swiadkiem a dokladnie jestem co tydzien to normalne.

To wszystko dzieki dzieciom JP w dziurawych dresach

Opublikowano

Kradzieże kilka razy dla swoich potrzeb ale to było raczej ''pożyczanie''. Co do reszty to nie byłem świadkiem.

Każda kradzież, jest pożyczką. ;D

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

- oj zobaczcie kto to.. ??

- dawaj walimy go ?

W tej chwili ja zaczynam spierdalać przed 10 typami.... Tak szybko to jeszcze nie biegłem chyba dostał bym 7 na W-F..... I po około 2km spierdalania bo jakoś tak się trafiło że to było na działkach patrzę uuufff już chyba po a tam dwóch na rowerach zamną no to mówię huj morda obita... Ale podjechali złapali.... Patrzę a to mój znajomy :P I póścili ale tak to jeszcze nigdy nie spierdalałem :D

Świadkiem pobicia to byłem i to nie raz :P Ale mnie jeszcze nigdy nie napadli bo za szybko biegam :D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Kradzieży. Byłem w Hiszpanii.

Wsiadamy z rodziną i znajomymi do metra. Po chwili jakiś koleś zagradza wejście, łapie naszego znajomego za nogawki, że zabrał bilet i pieniądze, które mu upadły. Trochę na ziemi "zostało", a ich nie podnosił. W tej chwili kolega tego, co łapie za nogawki wyciąga portfel, podaje do innego, inny podaje do kolejnego i ostatni chowa do torby i wysiada. Dowód osobisty, pieniądze, karty, prawo jazdy przepadło. Zanim zdążyliśmy zablokować kartę, to już zdołali wyciągnąć pieniądze. Chociaż zdołaliśmy złapać tego, co ciągał za nogawki. Ten z portfelem nieźle go wyciągnął z metra i go z kolana w splot słoneczny <3 .

Taka ciekawostka. Kiedy wezwaliśmy policję, to dźwięki ich radia, syreny to jak w filmie "Rec" (polecam, jak ktoś lubi zombie). "Miło" się zaskoczyłem.

PS. Po kradzieży wyświetliła się wiadomość na telebimie o kieszonkowcach... Trochę po fakcie.

pewdiepie fan :3

Opublikowano

Kradzież?

Wczoraj pod nieuwage sprzedawcy jakaś 20 letnia locha zawineła 10 lizaków koles sie nie pokapował O_o.

Napaści to w szkole wiadomo ale w innych miejsach nie ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Byłem. Próbowali mi ojebać rower, ale chłop nie wiedział, że obok leży deska. Oberwał w łeb, a ja odjechałem.

Opublikowano

Współczuje wam, ja kradzież widziałem raz. Tzn taką poważne. Wracałem z Kościoła z kolegami, a obok ziomek chciał zawinąć samochód. Ale po chwili przez alarm policja się zjawiła.

A co do Bitek, to rzadko. Ale się zdarza. Sam rzadko się biję gdyż to nie ma sensu.

Opublikowano

A co to już zakazane wypić browara?:O

Nie lansuję się z alkoholem...

Dzięki za odpowiedzi. I zapraszam do uczestniczenia w dyskusji.

Opublikowano

Jeszcze nie którzy powinni dopisywać jaki mieli bilans tych walk ulicznych a potem zapisać się do mma attack > ksw z ksw do bellatora z bellatora do ufc i dzięki legendarnym fightera z mpcforum gala Pride znowu powróci.

Opublikowano

Nie, nie byłem świadkiem czegoś takiego. Co do radzenie sobie z tym - pistolet na gaz (ok. 70zł) przy spodniach i nikt nie podejdzie. Nie musisz na niego mieć zezwolenia ;)

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

UP@

Wirtuozi z mpcforum powiedzą Ci, że ta broń nie pomoże oni zdążyliby podbiec do Ciebie założyć Ci dźwignie na łokieć a nawet jak byś strzelał do nich z ak47 to pociski by się od nich odbijały.

Opublikowano

Kradzież ? Miałem w domu. Zostawiłem balkon otwarty (mieszkałem na piętrze) i pojechałem do babci. Wracam drzwi były otwarte a w domu burdel.

Ukradli tylko dysk 60 Gb i zajączka czekoladowego xD

aqcu39P.png
Opublikowano

Mi pani w sklepie nie dała grosza.

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

Te durne ironie sobie darujcie. Dyskusja prowadzona na wyższym poziomie, nie powinniście mieć tutaj wstępu.

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...