Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery Prywatne.

damian6535

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ty sobie to wyobraziles?

5 dni gra i juz pliki i pelna edycja?

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

Jest tylko możliwość postawienia serwera lokalnego... jest to tzw. emulator mooege, dzięki któremu możesz pograć na wersji kolekcjonerskie v9885

2007932960.png

Ktokolwiek twierdzi, że Słońce daje szczęście, ten nigdy nie tańczył w deszczu.

Opublikowano

Jest tylko możliwość postawienia serwera lokalnego... jest to tzw. emulator mooege, dzięki któremu możesz pograć na wersji kolekcjonerskie v9885

Możesz coś więcej napisać? Jakieś źródło ?

Opublikowano

http://wiki.mooege.org/Main_Page

Polecam opcję MadCow, czyli program, który robi wszystko za Ciebie, wystarczy tylko utworzyć skrót Diablo III exe i dopisać odpowiednią frazę.

EDIT:

Wstrzymano pracę nad emulację pod klienty bety. Mooege wyrzucał mi błąd, że nie znaleziono wersji 9558 (czyli edycji kolekcjonerskiej)... jednakże na oficjajlnym forum i na wiki jest napisane, że dopiero pracują nad emulacją klientów Retail.

EDIT 2:

Również SKIDROW pracuje nad emulacją klienta z edycji kolekcjonerskiej.

2007932960.png

Opublikowano

Sam jesteś zbędny.

Skoro tak twierdzisz to mnie wywal;)

Powiedz mi jedno.

Są serwery prywatne?

Nie ma...

Da się grać bez klucza na pirackiej wersji?

Nie da..

Więc po co na chwilę obecną ten dział?

Poza tym, tydzień temu nawet nie byliście przekonani do mojego pomysłu aby w dziale Diablo zrobić subforum Diablo 3 a teraz zrobiliście osobny dział

z (na chwilę obecną zbędnymi) subforami:)

Siema Eniu;)

Opublikowano

1. Są serwery prywatne, np: 4vendeta. Jest tylko problem z logowaniem, ale jest to na ten moment fixowane.

2. Da się grać bez klucza na pirackiej wersji, punkt 1 idzie w parze z 2, więc nie wiem po co to napisałeś.

Twój post uświadamia mnie, że nie jesteś dobrze zapoznany z tematem. Dziękuję za uwagę.

2007932960.png

Opublikowano

Przepraszamy naszych użytkowników za tego kida. To forum skupia ludzi, którzy mają większe ambicje niż czekanie na to aż serwery prywatne powstaną....

Brawo Infex! Brawo dla dociekliwości! Brawo dla zrozumienia tematu! To dla takich ludzi jak Ty było tworzone mpcforum!

proszę bez Off topiców teraz.

Opublikowano

WY robicie z tego pytania jakies nie wiem co pytam się czy są i można powiedzieć jak Kokosz "nie" a nie kazania pisać.

Są kulturalne odpowiedzi ale są też hamy..

Opublikowano

Infex, piszesz że tym MadCow'em odpalę, jednak coś nie hasa, ciągle pokazuje mi że są dostępne aktualizacje do gry, pobrałem je (dla testu) i dalej lipa, ciągle pokazuje że jest dostępny patch.

mam wersję 9558

Nie urodziliśmy się w szpitalu, tylko w internecie

Opublikowano

Jeżeli uważacie, że to wszystko jest piractwem, usuńcie także podforum, gdzie przedstawiane są prywatne serwery Minecraft, WoW itd, bo to też piractwo.

EDIT:

Wiecie że na becie było dużo bugów? teraz jest mniej.

Wiecie że na becie jest postawiony serwer? na pełnej już nie.

elo i gratuluje rozumowania kokosz

Okej, tylko, że pytanie było sformułowane ogółem, a nie tylko o retail, więc nie wiem po co te wasze spiny... <smarknięcie> pis jou

2007932960.png

Opublikowano

Jeżeli uważacie, że to wszystko jest piractwem, usuńcie także podforum, gdzie przedstawiane są prywatne serwery Minecraft, WoW itd, bo to też piractwo.

EDIT:

Okej, tylko, że pytanie było sformułowane ogółem, a nie tylko o retail, więc nie wiem po co te wasze spiny... <smarknięcie> pis jou

Ale twórca minecraft dał opcję gry na serwerach DOBROWOLNIE

Blizard ma gdzieś serwery prywatne no chyba że się na nich ZARABIA

A w diablo 3 twórcy nie dali możliwości więc się nie wykręcaj

1330007971-U359964.png

Opublikowano

EDIT:

Serwery minecrata nie są piractwem, a w dziale Call of duty wszystkie tematy zwiazane z serwerem prywatnym usuwali modzi ponieważ mpc nie popiera piractwa.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Ale twórca minecraft dał opcję gry na serwerach DOBROWOLNIE

Blizard ma gdzieś serwery prywatne no chyba że się na nich ZARABIA

A w diablo 3 twórcy nie dali możliwości więc się nie wykręcaj

Dobrze, może i masz rację, tylko że Diablo III to też wytwór Blizzarda. Przy wydaniu World of Warcraft, też raczej nie dali możliwości grania na prywatnych serwerach. Lepiej nie dyskutujmy o piractwie, bo z tego rodzi się kłótnia. I wcale się nie wykręcam.

2007932960.png

Opublikowano

od kiedy serwer do minecraft jest piractwem ?

kupiłeś diablo - grasz

nie kupiłeś - nie grasz

taka jest kolej rzeczy

chcesz sprawdzić czy gra warta jest swojej ceny? trial otwarty dla WSZYSTKICH za miesiąc

niedługo wakacje, możesz zarobić na zmywaku

Opublikowano

Wątpię, żeby uporali się ze stworzeniem serwów prywatnych do końca wakacji.

Jak ktoś pamięta rok temu DRM Ubisoftu - dopiero po 1,5 miesiącu zdążyli to obejść, a i tak w samej grze (AC2) dało radę tylko biegać, skakać po budynkach i zabijać cywili, bo questy były przechowywane na serwerze.

Z D3 będzie pewnie jeszcze trudniej, bo Blizzard się nie pierdoli z piratami. Wystarczy popatrzeć na WoWa czy StarCrafta.

Opublikowano

Jeśli chcecie to mogę wam dać listę kilku plików które są potrzebne do edycji, narazie trzeba przerobić client lekko na serverside .

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

"Have patience.We are working on emulated server and crack.Spamming with youtube and other site links will lead to comment ban for posting fake cracks.

At the moment we cannot say much,but we are working on it.

We will update when it’s ready.

-Staff"

Skidorw

Opublikowano

rewel tak jak mówiłem;)

Inne gry Skidrow piracił dzień po premierze max;)

Tutaj coś stoi im na przeszkodzie;)

Siema Eniu;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...