Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Poradnik do HMX(Predator mode)

mucka12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż chciałbym przedstawić poradnik dotyczący Nowego na Eu Predator Mode i starego na NA HMX .

bg_main.jpg

Gdy jestesmy solideramy np. http://t0.gstatic.co...U8JnSE-J84pj3Qw staramy strzelać się w głowę gdy mutant miga musimy dokładnie trafić go mp. z noża w głowę i wtedy zginie bez odrodzenia.

Gdy jesteśmy xeno ( predatorem)c2.jpg Musimy gonić innych żołnierzy i ich zmienić nic nowego, Ale mamy nowe super moce, ( ataki) którymi razimy przeciwników.

Życzę powodzenia z grą z moimi radami.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Coś słabe te twoje rady. Powinieneś dopisać, że jak zostanie mało soldierów to zamieniamy się w commando i wtedy mamy dual kukri, albo dopisał byś że tym więcej mutantów, to tym większe obrażenia mają soldierzy.Dopisz jakieś informacje, bo za bardzo się nie postarałeś przy robieniu tego poradnika.

@down Coś troche mało tych rad.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Coś słabe te twoje rady. Powinieneś dopisać, że jak zostanie mało soldierów to zamieniamy się w commando i wtedy mamy dual kukri, albo dopisał byś że tym więcej mutantów, to tym większe obrażenia mają soldierzy.Dopisz jakieś informacje, bo za bardzo się nie postarałeś przy robieniu tego poradnika.

ja napisałem rady a nie to co wyskakuje ci na ekranie że attack dmg decressed tylko to jak to wygrać

nieregulaminowa sygna

Znawca
Opublikowano

Dla mnie to nie jest żaden poradnik. Wyjaśniłeś to co chyba każdy głupi wie.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...