Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer Dylemat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam dylemat powie odrazu kasa nie gra roli mam na oku takiego kompa

Komputronik Pro WX-7900 VB [K001]

Ci7 920 | RAM: 6GB | HDD: 2x500GB, 2x1TB | Quadro CX | VB 64

Komputery PC: CoolerMaster Centurion 690 Black ; Programy i gry: Windows VISTA Business PL 64-bit; Podzespoły PC: Intel® Core™ i7-920 (2.66 GHz, 8 MB L2 Cache, 1066 MHz FSB); Podzespoły PC: Asus P6T Deluxe V2 Intel X58; Podzespoły PC: DDR3 3x 2GB 1333MHz; Podzespoły PC: PNY Quadro CX PCI-Ex16; Podzespoły PC: 2x 500 GB SATA II; Podzespoły PC: 2x 1 TB SATA II; Podzespoły PC: DVD+/-RW + Nero; Podzespoły PC: ATX - 650W PFC; Peryferia: Logitech Optical l Mouse black; Peryferia: Logitech

CENA-14 799 zł

nie wiem czy kupowac tego kompa czy może cos slabszego bo gry nie maja takich wymagań do sklepu zaklepać moge isc juz jutro

Opublikowano

Komputery PC: CoolerMaster Centurion 690 Black ; Programy i gry: Windows VISTA Business PL 64-bit; Podzespoły PC: Intel? Core? i7-920 (2.66 GHz, 8 MB L2 Cache, 1066 MHz FSB); Podzespoły PC: Asus P6T Deluxe V2 Intel X58; Podzespoły PC: DDR3 3x 2GB 1333MHz; Podzespoły PC: PNY Quadro CX PCI-Ex16; Podzespoły PC: 2x 500 GB SATA II; Podzespoły PC: 2x 1 TB SATA II; Podzespoły PC: DVD+/-RW + Nero; Podzespoły PC: ATX - 650W PFC; Peryferia: Logitech Optical l Mouse black; Peryferia: Logitech

CENA-14 799 zł

nie wiem czy kupowac tego kompa czy może cos slabszego bo gry nie maja takich wymagań do sklepu zaklepać moge isc juz jutro

e-lans :angry:

Skoro kasa nie gra roli to bierz :angry:

I tak pewnie fake :angry:

sigmpc.png

angry.jpg

Opublikowano

Było. I ten komp jest warty tak na prawde 5500zł. Skoro srasz kasą (choć i tak to marna prowokacja) to oczywiście kupuj- w końcu 10 000 to dla ciebie nic.

Opublikowano

Komputery PC: CoolerMaster Centurion 690 Black ; Programy i gry: Windows VISTA Business PL 64-bit; Podzespoły PC: Intel? Core? i7-920 (2.66 GHz, 8 MB L2 Cache, 1066 MHz FSB); Podzespoły PC: Asus P6T Deluxe V2 Intel X58; Podzespoły PC: DDR3 3x 2GB 1333MHz; Podzespoły PC: PNY Quadro CX PCI-Ex16; Podzespoły PC: 2x 500 GB SATA II; Podzespoły PC: 2x 1 TB SATA II; Podzespoły PC: DVD+/-RW + Nero; Podzespoły PC: ATX - 650W PFC; Peryferia: Logitech Optical l Mouse black; Peryferia: Logitech

CENA-14 799 zł

Ale chujowego tego kompa chcesz kupić...

Takie to może 10lat temu były podstawą, a teraz to już zabytek...

6GB ramu ?!lol tylko 6?? co to ma byc jak juz robia w jednej kostce 20GB...

4 dyski w kompie?lol, jak ja mam jeden o pojemnosci 1 petabajta...

Windows vista to juz antyk... ja posiadam obecnie windows NASA Premium

Dalszych komponentów nie bede nawet wymieniał bo szkoda mówic, nie chce cie osmieszac jesli uwazasz, ze to dobry komputer...

Jednym slowem ten komputer to antyk...nie wiem czy tibie odpalisz na tym...może być pokaz slajdów...

Opublikowano

Nie ma boga, jest motur. Jezusie, czy muszę jutro iść na mszę dla gimnazjalistów? Obrazisz się jak nie pójdę? :) (sorka nie mogłem się powstrzymać xD)

Opublikowano

To już bardziej e-lans (Jak to Idioten opisał) niż prośba o pomoc.