Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] ! (M2Bob)

eddes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam taki problem , ostatnio był jakiś problem z M2bobem że się nie dało go odpalić , to po jakimś czasie wszystko działało, no to git , blokowałem HS all jak potrzeba i dostałem bana , HackShield wykrył mnie , jak to możliwe ?? .. (blokuje programem Lock.exe)

Opublikowano

A ja nie blokuje i jest git xD

To się tak nie ciesz bo banik za niedługo poleci ,miałem tak samo nie blokowałem 2 dni i ban ;/

Polecam ci HS by bass ;) Teraz jeszcze nie dostałem bana za mooberhacka FB z m2 bob juz dobry 1 miech ;)

4602422ade673.jpg
Opublikowano

Zablokuj blokadą misiekantosa .

Popierz ją z jego głównej strony i rób wszystko tak jak jest w poradnikach .

Jeśli pomoże liczę na symboliczneg o " + " -ika

Opublikowano

A mógłby dać ktoś linka do jego blokady hs'a? , ale ktoś może wie czemu mnie wykryło ? nie wykrywało z tydzień i kapa ..;/

Opublikowano

To podajcie jakiś link do blokady żeby działał z m2bob ale tylko takie w prostej obsłude.. Albo nazwy blokad może będzie na chomiku...

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/515784-dlobejscie-hs-100-dziala-%3B/

tylko jak przenosze tego jednego plika to mi error wyskakuje że mam podać prawa admina.Jak to podać? mam win 7

Opublikowano

tylko jak przenosze tego jednego plika to mi error wyskakuje że mam podać prawa admina.Jak to podać? mam win 7

PPM i otwórz jako Administrator
4602422ade673.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...