Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MINECRAFT-KTS[FreeBuild + Surviwal][100Slot][Dedyk][Pvp-On][24/7][No-Premium]

FastLureX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logominecraftkts3pl.png

Diamond_%28Gem%29.pngMINECRAFT-KTSDiamond_%28Gem%29.png

inf0.png

de2zjo.gifAdres IP Team Speak 3:kts3.pl oraz k-ts.pl

de2zjo.gifAdres IP: minecraft.kts3.pl

de2zjo.gifTyp Serwera: FreeBuild+Surviwal

de2zjo.gifPotwory: Tak - W miescie OFF

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak - W miescie OFF

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 100

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

de2zjo.gifVideo:

http://www.youtube.com/watch?v=4QBVON9BrXo&feature=g-upl

pluginy.png

LWC,iConomy,Jobs,I inne potrzebne pluginy do gry na serverze itp

zespol.png

[Właściciel]Shayder (Sponsor), [Właściciel]Apple (Technik), [Właściciel]Darcadius (Rekrutacja nowych członków Team'u)

[Administratorka]pioorowa, [Administrator]Sebend, [Administrator]AfroPL,

[Moderator]IceMan

dodatkowe.png

Zostało wybudowane ogromne miasto jest wiele działek, Jest również miasto dla Vip'ów do którego prowadzi potężny most

Jest Las kopalnia i Piaskownica Mamy także Centrum w którym można wynająć sklep i wystawić swoje towary.

Jest otwarta rekrutacja na Budowniczego. Potrafisz coś zbudować ? Zgłoś się do nas na server Team Speak 3

Addres: kts3.pl oraz k-ts.pl

Jakieś pytania ? Pisz w temacie napewno któryś z administratorów odpowię

1-536889-560x95.png

1336669726-U363900.png

beznazwy239.png

Opublikowano

Nie wiem jak ze strony technicznej ale jeśli chodzi o "budowniczych" to zwykli złodzieje. Na serwer zalogowałem się przypadkiem i po wczytaniu chunkow ujrzałem budowle,które..... są mojego autorstwa. Budowle zbudowałem na potrzeby serwera Minecrafterzy, którego wlascicielem jest Spike3221 i nie udostępniałem ich na żadnym innym portalu. To żałosne,ze nie potraficie zbudować czegoś kreatywnego i kradniecie bez zgody właściciela/autora prac projekty. Na chwile obecna znalazłem parę budowli,które mieszczą się kolo centrum m.in. plac budowy, firmę, wieżowiec (zmiana paru klocków nie sprawia,ze budowla jest już wasza. Nie wiem czy jest to efekt budowy ze screeny czy tez wykradnięcia mapy serwera.

Opublikowano

Nie wiem jak ze strony technicznej ale jeśli chodzi o "budowniczych" to zwykli złodzieje. Na serwer zalogowałem się przypadkiem i po wczytaniu chunkow ujrzałem budowle,które..... są mojego autorstwa. Budowle zbudowałem na potrzeby serwera Minecrafterzy, którego wlascicielem jest Spike3221 i nie udostępniałem ich na żadnym innym portalu. To żałosne,ze nie potraficie zbudować czegoś kreatywnego i kradniecie bez zgody właściciela/autora prac projekty. Na chwile obecna znalazłem parę budowli,które mieszczą się kolo centrum m.in. plac budowy, firmę, wieżowiec (zmiana paru klocków nie sprawia,ze budowla jest już wasza. Nie wiem czy jest to efekt budowy ze screeny czy tez wykradnięcia mapy serwera.

Wiesz co nie wiem które ty tu budowle widzisz kradzione ale jedyne co budujemy że zdjęcia to jest powietrzny statek jest on udostępniony w internecie nic innego nie kopiowaliśmy jeśli widzisz gdziekolwiek coś skopiowanego z innego servera proszę pokaż mi to a w tedy to zlikwiduje. ja z ekipą siedziliszmy po nocach i wszystko sami budowaliśmy nigdzie nie było żadnych planów więc ogarnij bo robisz sobie siare koleś

Pokaż mi chociaż jeden dowód fote film cokolwiek co jest zbudowane u nas...

poziom ortografii jest na poziomie 10% u administratora

Można wiedzieć którego administratora ? U nas administracja jest +18 więc nie wiem o którego admina ci chodzi

@Refresh

beznazwy239.png

Opublikowano

Oj chłopcze... przesadziłeś, aż założyłem konto na tym forum specjalnie dla Ciebie.

Po pierwsze: wieżowiec, o którym mówisz to jest tylko i wyłącznie mój własny pomysł wzięty z głowy. Nie wmawiaj mi proszę, że nie, bo sam wiem lepiej co stworzyłem ciężką pracą. Po drugie, pierwszy raz słyszę o takim serwerze jak 'Minecrafterzy'. Po trzecie, jeśli te budowle są do siebie podobne to powinieneś być z siebie dumny bo wielkie umysły myślą podobnie. Mam prośbę do Ciebie. Prześlij mi screenshot'y z twoimi projektami to sobie porównamy i przy okazji sprawdzimy, czego nie warto budować. Ostatnia sprawa... chyba najważniejsza... w Minecrafcie, nie ma niczego takiego jak prawa autorskie. Osobiście to ja bym się cieszył jeśli mój projekt znalazłby się na innym serwerze, bo to znaczy, że się podobał.

Czekam na PW ze screen'ami

Opublikowano

chlopcze to mozesz w piaskownicy krzyczec do swoich kolegow. Jak ktos kopiuje bez zgody autora zab w zab budowle i potem chwali sie ,ze to jego pomysly to jest zlodziejstwo i zwykle lamerstwo a screeny wkleje tu jak bede mial czas.

Edit

http://imgur.com/x1C...RAP,bxkkF,X2Z7M

Gdybyscie mieli troche godnosci przeprosilibyscie za kradziez wlasnosci intelektualnej albo poprosili przed skopiowaniem o zgode na odwzrowanie. Ludzie na planet minecraft jakos nie maja tego problemu.

Opublikowano

ten ss co mi tu dałeś to co to ma być ? ; ) zbuduje sobie domek z dirta i Ty mi napiszesz że mam go usunąć poniewaz jest taki sam u Ciebie ? muahahah ;] pozdrawiam bardzo wez sie ogarnij chłopcze zajmij sie zyciem realnym a nie dop**dalaniem do klockow glupich . ;]

poziom ortografii jest na poziomie 10% u administratora

hmm powiedz mi u którego administratora . jest teraz całkiem nowy team <ogary>
Opublikowano

chlopcze to mozesz w piaskownicy krzyczec do swoich kolegow. Jak ktos kopiuje bez zgody autora zab w zab budowle i potem chwali sie ,ze to jego pomysly to jest zlodziejstwo i zwykle lamerstwo a screeny wkleje tu jak bede mial czas.

Edit

Gdybyscie mieli troche godnosci przeprosilibyscie za kradziez wlasnosci intelektualnej albo poprosili przed skopiowaniem o zgode na odwzrowanie. Ludzie na planet minecraft jakos nie maja tego problemu.

Hmm ten SS co tu podałeś to nie ma nic takiego samego na naszym serverze więc się odczep matole bo nic od ciebie nie kopiujemy nikt nigdy od nas nie był na twoim serverze nikt tego nie widział ani nic nie kopiował. A za zastraszanie możesz dostać kare i to dość wysoką że nawet ten twój server ci nie pomoże. koniec tematu

beznazwy239.png

Opublikowano

Tu nie chodzi o klocki tylko o to,ze jesteście złodziejami i nie potraficie przyznać się do błędu. To cale te chojraczenie z waszej strony nadal nie zmienia tego,ze oszukujecie graczy o swojej pracy włożonej w serwer i pokazujecie na jakim to stoi poziomie. W temacie to tyle bo widzę,ze nie ma z kim dyskutować w sposób rzeczowy.

Opublikowano

Tu nie chodzi o klocki tylko o to,ze jesteście złodziejami i nie potraficie przyznać się do błędu. To cale te chojraczenie z waszej strony nadal nie zmienia tego,ze oszukujecie graczy o swojej pracy włożonej w serwer i pokazujecie na jakim to stoi poziomie. W temacie to tyle bo widzę,ze nie ma z kim dyskutować w sposób rzeczowy.

Po pierwsze nie nikt się nie chawli że budowla jest jego autorstwa po drugie o jakich błędach mówisz ? Praca włożona w server to samo go postawienie a nie ustawienie kilku klocków i nie wiem kogo tu wyzywasz od złodziei nikt nie poszedł nie zabrał ci jej z servera masz ją nadal to nie wiem o co się czepiasz po 4 włamałeś się na server usunąłeś Cuboida z miasta możemy cię oskrażyć o włamanie jeśli masz zamiar tak nadal kozaczyć to spoko jeśli to ty UnknownPL to mam twoje IP i możesz gorzko pożałować..

beznazwy239.png

Opublikowano

Powiedz mi do jakiego błędu ?. Wiesz jaką osobą jest złodziej ? "Chojraczenie" Kto zaczął ? Mamy na twoje posty nic nieodpisywać ? Rozumiem , że ty sobie zbudowałeś lub ktoś Tobie zbudował jakąś budowle i my gdy mamy podobną na serwerze musimy ją usunąć tak ? Weź już mnie nierozśmieszaj ta cała "afera" mnie rozśmiesza. Nic nieusuniemy gdy będziesz miał dowody , że to ty pierwszy tą budowle zbudowałeś w mc to wtedy na naszym serwerze zostanie to usunięte .

Nie wiem czy to jakiś twój murzyn czy to ty : http://scr.hu/2i8/n3jug . Pisz więcej ja chętnie odpowiem :)

Opublikowano

http://imgur.com/a/9U5NE

Album stworzony 3 miesiace temu jak wrzucisz haslo w wyszukiwarke to znajdziesz jeszcze starsze screeny. Moj nick to nie Unknownpl. Po 2 jak mozna obrazic kogos stwierdzeniem,ktore odnosi sie do stanu rzeczy. Ja chce tylko ustalic pewne fakty i rozwiazac to droga polubowna, a nie niszczyc serwer czy komus nawrzucac ale wy to uniemozliwiacie.

Opublikowano

A mogliśmy się dogadać. Zrobiłeś nam rozróbę na serwerze usunięte zostały przez Ciebie praktycznie wszystkie cuboidy. Ja piszę do Ciebie kulturalnie, z dobrych szczerych chęci. Niczym ci nie groziłem. Jeśli nie jesteś chłopcem to, aż się dziwie twoim niedojrzałym postępowaniem. Jak już mówiłem, ja bym się cieszył, że ktoś wykorzystał mój pomysł u siebie na serwerze. Jeżeli masz powyżej 18 lat to to było całkiem szczeniackie zachowanie 'chłopcze'.

Edit

Tak patrze na ten screen i musze ci przyznać rację, że dźwig, parking i biurowiec jest bardzo podobny. No nic pogadam z budowniczym, który to robił bo wszystkie te budowle są zrobione przez jedną osobę. Zamiast robić bałagan mogłeś spokojnie poczekać na mnie i porozmawiać. Wy młodzi chcecie wszystko szybko! Pogadam dziś z osobą odpowiedzialną na to. Jak się przyzna to wtedy pomyślimy co dalej zrobić.

Opublikowano

Proszę o dodanie na WL :> serwer Shaydera :> :) .

Na serverze jest Whitelista chwilowa za jakieś 10 minut zostanie wyłączona więc przepraszamy za jakiekolwiek problemy

beznazwy239.png

Opublikowano

tyle ze to nie ja usunalem te cuboidy. Ja rozmawialem z wlascicielem albo adminem 2 dni temu na ten temat. Co do licencji uzywalnosci moich budowli to wyjasnilem juz wczesniej.

Opublikowano

tyle ze to nie ja usunalem te cuboidy. Ja rozmawialem z wlascicielem albo adminem 2 dni temu na ten temat. Co do licencji uzywalnosci moich budowli to wyjasnilem juz wczesniej.

Mówisz, że to nie ty... to skąd http://scr.hu/2i8/n3jug ta rozmowa? A potem te same IP (nie będę podawać) rozwaliło nam cuboidy. Jeśli to nie ty, to na pewno twój znajomy. Osoba poboczna nie zrobiła by czegoś takiego.

Co do budynków to najpierw porozmawiam z naszym budowniczym, a później wykonamy odpowiednie działania.

Edit:

Rozmawiałem już z Budowniczym, który wybudował dane budowle. Znalazł obrazki w pewnej wyszukiwarce zwanej Google. Nie taił tego. Powiedział, że mu się spodobało i chciał to wybudować też u nas na serwerze. Jako iż to nie są jego budowle, nie podpisał się pod nimi jako jego własne. Inna sprawa, że na minecraft'cie, nie ma... powtarzam dla jasności, NIE MA czegoś takiego jak prawa autorskie, nikt nie kiwnie palcem w twojej sprawie. Na dodatek zaatakowano nam serwer z powodu tych budowli, teraz tym bardziej nie usunę tych budowli. Żądam przeprosin z Twojej strony. Nie interesuje mnie czy to ty, czy twój kolega nas zaatakował. Gdybyś kulturalniej podszedł do sprawy to z pewnością byśmy się dogadali i nie tracili czasu na tą rozmowę.

My prawa nie złamaliśmy, wy tak. Mamy IP tego co nas zaatakował, mamy jego rozmowę z TS'a, a tam miał takie same IP. 'Chłopcze', ja nie jestem jakimś dzieciuchem, który żąda by było tak jak on chce. Dla mnie nie ma problemu by skierować tę sprawę wraz z IP do prokuratury, a wtedy sprawa nabierze poważniejszych obrotów.

Mam nadzieje, że dotrze do Ciebie moja wiadomość.

Opublikowano

polecam jednak poczytac o prawach autorskich, co do samej gry to chodzi o dobry smak i podejscie w sposob uczciwy do tematu. Co do problemu prokuratory to bedziecie musieli wspomniec,ze prowadzicie nielegalny serwer dla osob,ktore ukradly kopie Mojangu bo proceder serwerow jest tak samo legalny jak serwerow WoWa. Przeprosiny beda za to co posrednio dotyczy naszej rozmowy ale wtedy kiedy i ja uzyskam potwierdzenie skopiowania bez mojej wiedzy budowli, za reakcje innych ludzi ekipy(badz postronnych) nie odpowiadam. Chociaz jesli przeprosze to bardziej dla dobrego imienia serwera i kultury , a nie za kaprys malolata ,ktory usunal cub. Czy ja kogos wyzwalem , obrazilem? Budowle zostaly zerzniete do czego przyznaje sie sam autor wiec w czym problem.

Edit

Rozmawialem z osobami, ktore mogly byc odpowiedzialne za ten hack i moge zapewnic,ze sytuacja sie nie powtorzy i za co przepraszam ze strony serwera. Po rozmowie z wlascicielem Shayderem i rozwiazaniu sprawy polubownie mam nadzieje, ze do podobnych sytuacji nie dojdzie w przyszlosci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...