Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Okradziono mnie

TheHevenli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Parę minut temu miałem się zamienić z kolesiem on mi miał dać woja mentala 65 lv , ja mu doładowanie do play za 30 zł

Dałem mu cały kod , a on mi passy ,ale te passy w ogóle nie działają , co mam teraz zrobić , pomocy mam całą rozmowę na gg

861a7b2a8fde426285af24d321d5cde4.0.gif
Opublikowano

Nic.. dałeś się oszukać i nic tego nie zmieni, jedynie możesz go prosić ale to nic nie da. Zostałeś wystawiony.

Ahh : / No to trudno , trzeba żyć dalej . Tylko szkoda, że coraz więcej ludzi w świecie oszukuje : ( , Dzięki Pan Kaś masz lajka ...

Wiesz.. Jest trochę przykro zawsze, bo się straciło czas włożony w rozwój postaci, ale takie są realia - nie znasz kogoś to nie zamieniaj, najlepiej zebrać opinie od ludzi którzy znają wymieniającego się.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ahh : / No to trudno , trzeba żyć dalej . Tylko szkoda, że coraz więcej ludzi w świecie oszukuje : ( , Dzięki Pan Kaś masz lajka ...

Opublikowano

nic nie zrobisz , policja też ;d bo nikt afery o 30 zł nie robi :P zrobiłeś to na własną odpowiedzialność

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Nom wiem , z Kasa to tam pal licho , ale najbardziej mnie boli że coraz więcej ludzi Oszukuje itp ; /

Opublikowano

Postrasz go policja. Ale mało kto w to wierzy

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Jedynie pozostanie Ci zastraszenie policja:

Pisz do niego i zastraszaj go tym paragrafem:

Art. 287.

§ 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej lub wyrządzenia innej osobie szkody, bez upoważnienia, wpływa na automatyczne przetwarzanie, gromadzenie lub przekazywanie danych informatycznych lub zmienia, usuwa albo wprowadza nowy zapis danych informatycznych, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

§ 2. W wypadku mniejszej wagi, sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

§ 3. Jeżeli oszustwo popełniono na szkodę osoby najbliższej, ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Opublikowano

Nie opłaca się zastraszać, bo olewają.

Spróbuj z nim porozmawiać spokojnie.

Opublikowano

haha, straszysz? tylko osmieszasz siebie, że dales się jebnąć w taki sposób..

Najlepiej bedzie (jesli kupowales w sklepie internetowym) szglosic do adminów.

Opublikowano

Up. Znając życie ten ulung kupił to normalnie tylko przez gg, a umówił się z nim w grze.

Więc powiem Ci bracie tak, nie odzyskasz karty, ani konta nie dostaniesz. Dałeś się po prostu wyebać, nie trzeba było mu pierwszemu podawać kodu, tylko niech poda passy, a ty sprawdzisz chodź pewno by nie chciał Ci podać najpierw, więc na ts'a przy jakimś gm'ie.

57671115424351739670.png

Opublikowano

Stało się , nic już nie poradzę , na drugi raz będę bardziej ostrożniejszy .Dzięki za odpowiedzi :) , trzeba będzie samemu wbić od nowa lv , Łapcie lajki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...