Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać do 3500 IP

Kondzio12121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co sądzicie o Shaco? polecacie go?

A jakieś inne odp o Shaco? mi chodzi o bardzo dobrą postać do 4500 PZ już nie musi być dystansowa, ale musi mieć dużo hp i w miare dobre dmg

4021_19_03_09_12_29_23.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

Nie. Zwykły papier, ten jego śmiech słychać na połowę mapy i wali z bliska, a Ty chcesz ranged. Polecam Ci uzbierać do 6,3k i kupić caitlyn/varus/graves.

Graves - brak stuna*, jedynie slow**, dobry dmg, AoE spells (obszarowe czary), ogółem jeden z najlepszych dystansowców

Caitlyn - daleki zasięg, stun* z pułpaki, odrzucenie + spowolnienie z takiej siatki, dobra postać

Varus - daleki zasięg, snear*** z ulta****, slow** + heal reducation*****, passyw dodający AS******

*- stun tzn. omdlenie

**- slow tzn. spowolnienie

***- snear tzn. uwięzienie

****- ult tzn. super umiejętność, czary, który możemy kupić na 6 poziomie

*****- heal reducation tzn. zmniejszenie leczenia, czyli tak jak passyw volibeara, zostaje on osłabiony o ileś tam %

******- AS (attack speed) tzn. szybkość ataku

9777920400_1341294249.png

Opublikowano

A ja ci polece Tristane. Super postać. Możesz ją mieć za free (chyba ze juz masz) potrzebujesz tylko konto na FB - tut na forum jest

Mój build : Doran (miecz) - bots of speed(podstawowe buty) -doran - doran -berserker greaves(nagolenniki berserkera) - infinity edge(ostrze nieskonczoności) lub bloodthrister(krwiopijec)- Widmowy tancerz - zalezy co kupiles wczesniej infinity edge(ostrze nieskonczoności) lub bloodthrister(krwiopijec) to kupuje to drugie (oczywiscie sell dorany) i potem juz wg uznania moze byc jonowa iskra albo cos na survi (zwykle tyle kasy nie uzbieram)

Tristana

+ma super pasyw, że z każdym lvl dostaje większy zasięg.

+Mechanizm escape przez skill (W) + flash,

+dobry farmer

- naprawde dobra jest dopiero po złożeniu dancera (lub ie jezeli składamy go na początek)

Oraz druga propozycja Teemo:

Build:

http://www.mpcforum.pl/topic/390287-build-teemo-czyli-may-zabjca/

+Może znikać po 2 sek.

+Dodatkowe dmg przez skill (E)

+Szybsze bieganie skill(W)

+Oślepia skill (Q) - przeciwnik chybi wszystkie AA ataki (zwykle)

+Ciekawe ulti - grzybki - trzeba umieć je zastosować - po kilku grach ogarniesz

co do minusów nie chce mi się myśleć Za błędy przepraszam - literówka lub angielskie nazwy (gram na pl)

Opublikowano

@Wisniowy1905 mam konto na fb a możesz dać link z tristane jak ją zdobyć? albo link na forum z działem daj

Kupiłem Twisted Face

@3Down Ashe nie jest dla mnie taka zaje****a

4021_19_03_09_12_29_23.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

@up słusznie jeżeli jest za darmo... Jest ciekawą postacią tylko na początku słaba (musisz farmić - zabijać miniony) najlepiej idz na mida(sam) lub z kimś na linie(bot) na solo topa sie raczej nie nadaje. Co do linku widze ze juz zdobyles. Jeszcze jeśli masz konto na yt możesz mieć alistara ale ten to jest tank więc takiego chyba nie chcesz

Opublikowano

Jeśli chcesz kogoś z dużą ilością hp i nawet dobrym dmg to bierz np Jaravan IV bardzo dobrap ostać za 4800IP (zbliska) bądź galio lecz to bardziej AP Tank

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...