Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zadne Hacki Nie Dzialaja Nowy Patch Torrent Metin2 Pl

Saskuacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po dzisiejszym patchu nei dziala mh 5.0 oraz bot2.2 wybornie ? tuz przed startem s 18 - EPIC FAJL ! sa jakies rady ? wam tez ? no i czekaj tu tem miech zanim ktos zrobi nowe emha .... bota ...

Opublikowano

Mi działają Boże mam ten update i coś nowego sie wlancza ale dziala wszystko moge ci dac nawet linka do mojego mh jak poprosisz grzecznie

76561198090890807.png

Opublikowano

Multihack 5.0 nie znajduje Metina, ponieważ nazywa się teraz metin2client.bin, a hack ma szukac metin2.bin

Wystarczy grzecznie "poprosic Gexa xD" zeby wydal nowego mh. Co do bota nie wiem ...

Opublikowano

mi dziala gdy mialem wlaczonego bit comet zaczelo sciagac z bit i dalem anuluj i pisze mi ze metek jest uszkodzony wlanczam i dziala mi metek i wszystko nawet nie jest zpatchowany

YOU FUCK WITCH ME!YOU FUCK WITCH THE BEST!

LUDZIE CZYTAJCIE CO SIE PISZE W TEMATACH NIEPISZCIE NIEPOTRZEBNYCH POSTOW

一个帐户很多球员佩泽梅克安斯基亚切克

Opublikowano

a kiedy bedzie mozna zalozyc konto na 18 swiecie? i czy to bedzie dzisiaj chodzilo

""" EDIT

o ktorej start 18 servera 18:00 czy 19:50

Jak mówi Liroy sztuką jest żyć a najpiękniejszym arcydziełem jest żyć i nie zejść na psy.

Opublikowano

Kurde bot nie działa :/ Trzeba będzie cos pokombinować.

@edit czemu mam teraz 2 procesy metin2bin i metin2client.bin ?

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Opublikowano

podobno wlasnie ze ten bot mial odczytywac metin2.bin a teraz jest jakis inny zreszta ja nie znam sie na tym calkowicie prosze tylko o wystawiwenie dzialajacego bota

Opublikowano

Witam. Ja mam problem poniewaz.. wlaczam metka... wlacza mi sie .. Metin II Torrent... Wyskakuje odrazu ze postep jest 93,7% i dalej nic... Niby sie sciaga z predkoscia... 0,30kb/s WTF??? Wie ktos co mam z tym zrobic? Strasznie juz mnie wkurwiaja te GFy kabinuja z tymi sciaganiami.. bylo dobrze jak bylo.. musieli spierdo... ;/ Pomozcie Please...

Opublikowano

Ej dobra więc czy już ktoś znalazł sposób na tego patcha?Niby mam tego starego metin2.bin, ale co mi po tym jak obejście mi nie działa, ma ktos jakieś działające?Chyba GF chce żeby na nowy serwer weszli ludzie bez haxow.

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...