Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cakecraft FB+Surv [Factions + Jobs] Dedyk 20 slotów !

Wcg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ten serwer to absurd. Same 10latki pod których podporządkowani są moderatorzy. Dongos totalnie nie wie co się dzieje z serwerem, albo ma go w dup**. Na serwerze masowo używają cheatów. Vip sprzedawany za 7zł wraz z komendą /thor i eq 127lvl. Nawet w domku nie jesteś bezpieczny.

OCENA 0/10

Ps kupiłem VIPa na miesiąc po tygodniu dostałem bana po czym zburzono mój budynek i dano komuś innemu działkę... banda oszustów !!!

Ps2 tworzą ciągle nowe reklamy ponieważ same negatywne komentarze wpadają

Uczeń
Opublikowano

Witam

Ten serwer to absurd. Same 10latki pod których podporządkowani są moderatorzy. Dongos totalnie nie wie co się dzieje z serwerem, albo ma go w dup**. Na serwerze masowo używają cheatów. Vip sprzedawany za 7zł wraz z komendą /thor i eq 127lvl. Nawet w domku nie jesteś bezpieczny.

OCENA 0/10

Ps kupiłem VIPa na miesiąc po tygodniu dostałem bana po czym zburzono mój budynek i dano komuś innemu działkę... banda oszustów !!!

Ps2 tworzą ciągle nowe reklamy ponieważ same negatywne komentarze wpadają

1.) Sam używałeś cheaty = ban

2.) Nie moja wina że taka jest atrakcyjna jest cena serwer

3.) Co do vipa zostanie zmieniony

4.) Jeśli ktoś jest tu 10 latkiem to nie administracja jesteśmy starsi ;] jeśli masz problem proszę na skypa : matiantoniuk2011 porozmawiamy :]

fajna nazwa serwera CakerCraft

Dzięki że tobie się podoba nasza nazwa serwera ;p rzadko się zdarza żeby ktoś to powiedział .

?

Uczeń
Opublikowano

Zapraszam do oceniania serwera ? Czy podoba wam się mapa ? ;D komentujcie !

?

Uczeń
Opublikowano

Zaczynam grac. na start jakies pole na budynek?

tak jest pole na budynek

?

Uczeń
Opublikowano

Dzisiaj event wystarczy że zaprosicie znajomych do gry i będzie nas +15 :)

?

Uczeń
Opublikowano

Serwer Zajebisty Bardzo fajny teren z dzialkami jest plaski ale potem jest juz normal mapka jak dla mnie ten serwer jest zajefajny

Dzięki za komentarz :)

?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...