Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] EternalMT2

Afarof

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co tu pisać.. Polecam :>

Tobie się coś nie pomyliło?Niedawno pisałeś na innym serwie że nienawidzisz serwów na którym jest pełno epików!

Nie polecam

Opublikowano

Tobie się coś nie pomyliło?Niedawno pisałeś na innym serwie że nienawidzisz serwów na którym jest pełno epików!

Nie polecam

Polecam ze względu na ludzi którzy są na serwerze. Kłania się czytanie ze zrozumieniem, pisałem o biednych epikach a nie o ilosci epików. Nie robiąc offtopicu to serwer jest pewny bo x-world stoi juz z 3lata to ten tez postoi tyle.

lownfast

Opublikowano

Na x-worldzie gra po 200 typa w godzinach szczytu, są to ludzie którzy grają tam z kimś lub wydali na serwer dużo kasy i szkoda im opuszczać serwer

Opublikowano

Prezentacja będzie ciągle aktualizowana przez Afarof ([HGMSyntax).

Wszelkie informacje prosimy szukać na

www.eternalmt2.pl

lub na naszym ts :

server.eternalmt2.pl

gxrl.png

Opublikowano

Na x-worldzie gra po 200 typa w godzinach szczytu, są to ludzie którzy grają tam z kimś lub wydali na serwer dużo kasy i szkoda im opuszczać serwer

200 typa w godzinach szczytu ? chybas sie z chujem na lby pozamienial, po co piszesz o czyms o czym nie masz zielonego pojecia i w ododatku piszesz o innym serwerze niz jest prezentacja.

Opublikowano

co prawda to prawda, x-world byl zajefuckenbisty no cóż ale miał słabą reklame no wiec nie bylo ludzi,

mam nadzieje ze Eternal z konradem pociagnie dlugo .

nic tylko czekac ! Pozdrawiam prosto z x-worlda !

pussq.png

. Pussible .

'' Mówie to do siebie,

codziennie, będzie lepiej . ''

Opublikowano

Czemu kolejny serwer zapomina o prawdziwych aspektach Metina. Z prezentacji wynika że będą tylko cztery misje a powiedzmy sobie szczerze że polskie serwery na tą podstawową rzecz mają po całości wywalone. Skile od G do P są dobrze zrobione(będzie trochę męczenia i tak zwany szpan jeżeli się komuś uda). Co do skili z M1 do G to mam duże ale, kiełbaski są dennym pomysłem nie mając nic wspólnego z Metinem a raczej go parodiują. Śmieszą mnie nazwy dwóch nowych map; "miasto zombie" nie widzę tam żadnego miasta poza pustkowiem i mobami, "atlantyda coś tam" Atlantyda była zaginionym miastem a ja tu widzę kolejne pustkowie.

Nie zróbcie z tego serwera czegoś na dwa dni, niech nie gra się za nudno ale też nie zbyt łatwo. Na dzień dzisiejszy zagrał bym i polecam serwer.

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Czemu kolejny serwer zapomina o prawdziwych aspektach Metina. Z prezentacji wynika że będą tylko cztery misje a powiedzmy sobie szczerze że polskie serwery na tą podstawową rzecz mają po całości wywalone. Skile od G do P są dobrze zrobione(będzie trochę męczenia i tak zwany szpan jeżeli się komuś uda). Co do skili z M1 do G to mam duże ale, kiełbaski są dennym pomysłem nie mając nic wspólnego z Metinem a raczej go parodiują. Śmieszą mnie nazwy dwóch nowych map; "miasto zombie" nie widzę tam żadnego miasta poza pustkowiem i mobami, "atlantyda coś tam" Atlantyda była zaginionym miastem a ja tu widzę kolejne pustkowie.

Nie zróbcie z tego serwera czegoś na dwa dni, niech nie gra się za nudno ale też nie zbyt łatwo. Na dzień dzisiejszy zagrał bym i polecam serwer.

Dobrze mówisz. Weźmiemy to sobie do serca i przemyślimy twoje zastrzeżenia ponieważ są dobre. Chce zaznaczyć administracja i team pracuje na pełnych obrotach. Praktycznie polowa rzeczy jest zmieniona. Kiełbaski zostaną wycofane prawdopodobne.

gxrl.png

Opublikowano
Pomysł dobry przyznaje z tą kiełbasą ale trochę zabawne .

Nazwa i ikona tego będzie zmieniona tak więc wiesz ;]

Misje też będą ;] Są pisane teraz i będą pisane po starcie. Jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia co do wymyślania questów.

Na zombie jest kilka domków, a w Atlantydzie tej nowej na środku jest miasto zalane wodą.

Opublikowano

Jak z 6/7 jakie będą to wartości abs ? czy pod expa?

+ jak wchodzą bony 1-5?

Zobaczylem 6/7 i system ulepszeń - nie zagram :>

6/7 będą całkowicie zmieniane, więc to nie będą standardowe 6-7 ;]

Opublikowano

jest jakis klient pytam poraz 2

Client będzie opublikowany na stronie głównej jako news i w dziale download.

Opublikowano

Serwer jak najbardziej ok, napewno zagram, oczekuje startu ; ] ,lecz poki co w tym tygodniu zagrac mogl nie bede iz musze wszystko pozaliczać na uczelni.

Pozdrawiam z x-worlda .

uidsa.png

Charbel lubi zapierd4lać .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...