Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Bląd podaczas łączenia się z serwerem

Kochman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczemu nie działa mi mod do pandoramt2. Jak włanczam normalna pandore to moge się zalogowac i połonczyć a jak chcę włonczyć pandore przez moda to mi nie działa bo jak daje poloncz to mi wyskakuje Błąd podczas łączenia się z serwerem

Opublikowano

Jeżeli dalej nie działa, to poproś o pongi lub poszukaj. Zdarza się tak, że nawet jak kamer zaktualizuje to oni od razu zmieniają.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

jeżeli od nowa zainstalujesz i ci nie bedzie dzialac to zobacz czy masz wpisany port i ip w connect helper do pandoramt2

Opublikowano

jeżeli od nowa zainstalujesz i ci nie bedzie dzialac to zobacz czy masz wpisany port i ip w connect helper do pandoramt2

Albo po prostu przerwa ;)

Opublikowano

mam to samo pong nie zmienilo sie to samo ip porty to samo nie wiem czemu ale nie mozna sie zalogowac przez moda;<

76561198017353072.png
Opublikowano

@Upy. Coś się zmienić musiało skoro nie loguje przez moda, a wcześniej logowało. Jest kilka wyjść, np. zmienili IP,pong,porty itd. ewentualnie mają zabezpieczenie lub blokade u kamera wykupioną (podobno coś takiego jest (?)). Poszukajcie na forum u nich odpowiedzi, przecież bana nie mogą dać za to że napiszesz czy działa tutaj mod bo to nie dowód że chcesz grać ;p

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...