Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania]Karta / Office

Kleas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema . Mam 2 pytanka :

1.Zdaję na karte motorowerową , może macie jakieś fajne materiały żebym się puczył ;p ?

2.Potrzebuje Microsoft Office ( powerpoint , wordpad , itp.) skąd mogę ściągnać prócz microsoft.com bo już raz tam pobierałem ?

Każda poprawna odp. 5 plusów i 5* w profku .

Opublikowano

1. "Losuj nowy test", i losują Ci się losowe pytania z zakresu Karty Motorowerowej.

http://www.sarbo.pl/testy/index.php

Opublikowano

W związku z zamieszczonym materiałem http://www.mpcforum.pl/topic/630461-pytaniakarta-office/page__hl__microsoft__fromsearch__1, Sztab Antypiracki informuje, że o opublikowanej przez Pana treści poinformowaliśmy właściwą kancelarię prawną oraz właściciela praw autorskich.

Przypominamy, że osoby trzecie ? również te z Pańskiego otoczenia (sąsiedzi, znajomi, współpracownicy), mogą poinformować policję o łamaniu przez Pana praw autorskich.

Sztab Antypiracki informuje, że uzyskanie programu komputerowego (gry komputerowej) bez licencji (bez zgody podmiotu uprawnionego) ? np. jego ściągnięcie lub instalacja w komputerze ? w celu osiągnięcia korzyści majątkowej podlega odpowiedzialności karnej w postaci kary pozbawienia wolności od 3 miesięcy do 5 lat. Sprawca musi się także liczyć z obowiązkiem naprawienia szkody.

Podstawa prawna: art. 278 § 2 Kodeksu karnego.

Ponadto czyn taki podlega odpowiedzialności cywilnej przewidzianej w art. 79 ust. 1 ustawy o prawie autorskimi i prawach pokrewnych, w tym obowiązku zapłaty potrójnej wysokości stosownego wynagrodzenia (opłaty licencyjnej) ? jeśli naruszenie ma charakter zawiniony ? lub podwójnej wysokości, jeśli jest niezawinione a także wydania uzyskanych korzyści.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...