Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ninja Dagger 86lvl S24 !

DamianoxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwielbiam spam w takich tematach od modów metina :D w życiu postaci na allegro nie sprzedali a w każdym temacie posta nabiją xD

Co do tematu

Kto Ci da 500 zł za postać ? na s22 tam gdzie ja gram woj body 94 lvl po całym biologu, 5x P za 350 zł i nie chce zejść < kumpla konto >

Taka postka 250 zł MAX

Dlaczego jesteś taki pewny, że nie sprzedałem?

A co do wypowiedzi Twojej jeśli taka postać nie chce zejść to znaczy, że nie umiecie jej dobrze zareklamować (Ty z kumplem)

@topic tak jak mówiłem 450zł nie sugeruj się wypowiedzią kolegi UP

Opublikowano

Jeśli chcesz kasę szybko, jeśli nie szkoda ci konta, to wystaw od 200+. Bo wiadomo, nikt ci nie kupi, a wgl. Lepiej dołożyć te 200zł i kupić z eq, więc ja bym proponował wystawić za 200zł, licytacje. :)

Albo sprzedać w grze za kamienie duchowe, lub ekwipunek x5 bon i sprzedać na allegro (Szybciej zejdzie)

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

nie radze ci tu sluchac ponad dobrej polowy bo sie nic nie zna mi dagera 76 lvl 2xP i 2xg z eq wycenili na 150 zl max ;( a poszedl za 350 zl . wiec najlepiej wystaw na allegro licytacje lub radzil bym ci poczekac troche z czasem bo konta bardzo teraz stanialy ;p przyjdzie moze zima to pojda w góre bo zawsze wiecej osób gra w zimie :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czy ja wiem.. 350 zl dostaniesz na sto procent. Na więcej, niż 600 zł nie licz. Ale sprobuj, ja bym dał licytajcę od 50 zł. (jeżeli bd mniej niz 250, to wycofaj)

1294477714-U1.png

Opublikowano

350 max.

5 (V)

25 (V)

50 (V)

100 (X)

150 (X)

200 (X)

Na których gram:

Tiveria !!!

Serwery zaliczone:

Metin2

SonixMT2

OtherWorld2

GladorMT2

HerinMT2

VirtualMT2

TilianMT2

AvistaMT2

NeveriusMT2

MexiliaMT2

Safir

Cavalos

Vaneris

Salima

EvenesT

Rivendel

EliteMT2

Nexanity I WIELE INNYCH : )

pobrałem tam klijęta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...