Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam.. Zawodówka.

Gość Darek4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mojego kumpla syn mnie się pytał jaką szkołę ma wybrać i teraz takie pytanie jak to jest np u nas w mieście jest Elektryk nie.?

I mamy technik mechanik,Technik elektryk,Technik elektromechanik itp.Tak samo w zawodówce i tak on mówił ,że w szkole robili im badania do szkół i on zrobił te badania do elektryka na mechanika (RCEZ) I co może zanieść papiery do zawodówki i zgłosić się na wszystkie profile czyli zawód mechanik zawód elektryk itp.?

Opublikowano

Badania robisz do tej klasy której idziesz.

Np na informatyka robisz badania u okulisty.

Ale myślę że może się zgłosić na wszystkie profile , następnie wybierasz na kogo idziesz

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Badania robisz do tej klasy której idziesz.

Np na informatyka robisz badania u okulisty.

Ale myślę że może się zgłosić na wszystkie profile , następnie wybierasz na kogo idziesz

ja np jak szedlem do informatyka nic nie musialem robic teraz jak do zawodowki sie przepisuje tez nic mi nie kazali

Opublikowano

ja np jak szedlem do informatyka nic nie musialem robic teraz jak do zawodowki sie przepisuje tez nic mi nie kazali

W zawodówce na praktyki musisz mieć badania lekarskie,niema takiej opcjii.

25kr0nq.jpg
Opublikowano

Ja w pierwszej klasie technikum mialem badania. Tzn taka zwykla kontrole. Wazyli nas, sprawdzali wzrok i mierzyli nas. Mysle ze w zawodowce tez takie badania zrobia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...