Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry Rycerz

FaME

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

33560137.jpg

Strona www:

www.dobryrycerz.pl

Dobry Rycerz to gra przez przeglądarkę które wprowadza nas w czasy średniowiacza z dodatkiem fantasy. W grze mamy 3 grywalne klasy, jedna z nich jest Rycerz, ktory swoimi umiejętnościami może nie raz zadać podwójne obrażenie, po nim jest Łucznik ktorego celem jest szybki jak i krytyczny atak, na koniec został nam Mag który może zamrażać wrogów jak i odbijać ich ciosy które same ich ranią.

W grze jest dostępnych wiele potworów, żeby atakować wiekszość trzeba osiągnąć 15lvl i odblokować je w Porcie, co jednak nie wydaje sie tak łatwe. Na początku gry mamy odblokowane 3 miescowości: "Mroczny Las", "Kopalnia" jak i "Mury Gildii" których jak nazwa wskazuje należy atakować z gildia, tak w grze są też gildie. Można tam ulepszać rózne budynki gildijne.

Znajduje się też tam czat w którym są 3 kategorie: "Rozmowy", "Handel" i "Pomoc".

Zapraszam do grania!

Mój nick jakby co to Damian

Opublikowano

@REFRESH

Zapraszam do gry!

Może ktoś grał w starszą wersję i się mu nie spodobała ale teraz jest nowsza wersja i dużo rzeczy się zmieniło.

Opublikowano

Ty , a link??

@down

Dzięki xD , jestem zbyt leniwy :].

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dziś (23.09) o 17:00 startuje nowy serwer ze zmienionymi rate na mniejsze.

Zapraszam wszystkich graczy !!

Opublikowano

w tym rzecz, że gra nie jest zbyt popularna a jest dobra i brakuje jej reklamy, a z tego co widzę to MPC to nie jest dobre miejsce na reklamę ;/

Opublikowano

w tym rzecz, że gra nie jest zbyt popularna a jest dobra i brakuje jej reklamy, a z tego co widzę to MPC to nie jest dobre miejsce na reklamę ;/

Powiem szczerze sam w tą grę przestałem grać bo nie nudziła ;( jakoś ta gra zbyt nie wciąga żeby w nią ciągle grać

Opublikowano

Powiem szczerze sam w tą grę przestałem grać bo nie nudziła ;( jakoś ta gra zbyt nie wciąga żeby w nią ciągle grać

a jak myślisz? czemu się nudzi? bo jest monotonna, a admin nie rozwija bo nie ma motywacji własnie przez to że nie ma graczy.

grę na prawdę polecam żeby pograć ze znajomymi i się pobić z nimi o arenę jak i miejsce w rankingu :)

nie aż tak dawno wyszedł nawet nowy serwer żeby ściągnąć graczy żeby każdy miał równą szanse, więc można pograć i sprawdzić gierkę

bo jak na taką mała ilość to Bartek i tak się nieźle stara, bo ja bym miał już chyba dość jakby tak mało ludzi grało

pzdr Fame :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...