Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LM - finał - Bayern vs Chelsea

Dash

LM 2011/12  

62 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra LM waszym zdaniem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yangster spodolo mi sie twoje ostatnie zdanie.A co do meczu to nie brakowalo akcji.Chelsea miala mniej ale za to wykorzystala.Gdyby ten Robben byl taki niesamowity to by strzelil tego karnego w meczu i by bylo po ptokach.Naleza sie gratulacje Chelsea.

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lepszą piłkę pokazali Bawarczycy, ale ich nieskuteczność się na nich zemściła. W karnych jak to w karnych, 90% to szczęście.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Szczerze to nie jestem za żadną drużyną, ale przez to że czelsi wyeliminowała Barce, to byłem za Bayernem ale niestety się nie udało.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Lepsza była Chealse. Zawsze wychodzę z założenia, że Ci co strzelą więcej bramek są lepsi. Gdyż Bayen gdy cały czas atakował to bramek nie strzelał. A jedna akcja Chealse i od rau bramka. Trzymałem za blue i wygrali :D

Opublikowano

Chelsea ma najgorszy styl gry w piłkę jaki tylko widziałem - przynajmniej w LM. Gdyby nie Drogba to już z Napoli by przerypali. Ta wygrana CHelsea to coś jak Mistrzostwo Europy zdobyte przez Gracje.

Na szczęście Drogba ma już 34lata, więc już niedługo nie będzie mial kto dla Chelsea strzelać.

btw. Widzieliście Robbena na after party :D

arjen_robben_przyjecia_smutny.jpeg

Zalany w trupa :D

Opublikowano

Byłem za Chelsea bo wygrali z Barcą :D

I wielkie brawa chociaż w pierwszej połowie ciągle sie bronili to po zmianie stron widać było, że zaczęło się im spieszyć ;)

@Up

On raczej jest załamany, a nie zalany :P

Opublikowano

Chelsea <3.

Epicki mecz, znakomite akcje. Chelsea pokazała, na co ją stać, już myślałem, że bayern wygra ;).

Pokazała, że stac ją na 1 akcje z roznego?

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

pokazała , że da radę odrobić straty w bardzo krótkim czasie

No zdobyła wreszcie 1 roznego w 88minucie( i 1 akcje) i gola. Grali antyfutbol, grali jak cipy i w polfinale i w finale. Kompletnie nie zasluzyli. Bayern zagral sweitne mecze, dominowal i prowadzil otwarta piłke, ale lepszy niestety nie zawsze wygrywa.

Opublikowano

W piłce nie liczy się tylko psiadanie piłi i ilość akcji, strzałów. Chelsea miała swoje 5 minut i je wykorzystała. Bayern miał więcej, ale nic nie zrobił. To, że ktoś broni się, aby ktoś nie strzelił gola to nie jest antyfutbol. To jest po prostu gra. Jeżeli Bayern nie potrafi strzelić bramki to nie nadaje się na mistrza Europy. Chelsea właśnie było lepsze, bo mieli mniej piłki, ale jak już ją mieli to strzlili gola. Jedynie Robben starał się coś strzelić, tylko mu strzały nie wychodziły.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

W piłce nie liczy się tylko psiadanie piłi i ilość akcji, strzałów. Chelsea miała swoje 5 minut i je wykorzystała. Bayern miał więcej, ale nic nie zrobił. To, że ktoś broni się, aby ktoś nie strzelił gola to nie jest antyfutbol. To jest po prostu gra. Jeżeli Bayern nie potrafi strzelić bramki to nie nadaje się na mistrza Europy. Chelsea właśnie było lepsze, bo mieli mniej piłki, ale jak już ją mieli to strzlili gola. Jedynie Robben starał się coś strzelić, tylko mu strzały nie wychodziły.

Chelsea nie zasluzyla na wygraną. To tak jakby zespół z 3 ligi grał z kimś z 1, caly czas sie bronił 11 pilkarzami w 16-stce, udało im sie 1 gola fartem strzelic(1 akcja w meczu) i by wygrali w karnych... Chelsea swoja gra absolutnie nic nie pokazała, nie grała w piłke, nie potrafiła nic zrobić, bayern dominował, ale jak sie robenowi daje karnego strzelac, to tak jest

Opublikowano

'Czy był to słaby finał Ligi Mistrzów? A co to ma za znaczenie. Finały gra się po to, aby wygrać. Aby wykorzystać szansę i zapisać się w historii. Chelsea wykorzystała swoją szansę najlepiej jak mogła. Bayern pozornie był lepszy, ale tylko dla laików. '

Cytat z felietonu Pana Bońka , w pełni się z tym zgadzam :)

Tu jest ten felieton polecam przeczytać :

http://sport.interia.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/news-boniek-prosty-zabieg-trenera-dal-chelsea-puchar-europy,nId,606960

Opublikowano

Chelsea pokazała klase:)

Oglądaliśmy te same mecze? Chyba mowisz o 1/8 rewanz z Napoli?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...