Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LM - finał - Bayern vs Chelsea

Dash

LM 2011/12  

62 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra LM waszym zdaniem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co wy uważacie?

Ja myślę że Bayern wygra, Chelsea znalazła się całkiem przypadkiem w finale.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chelsea przypadkiem w finale? ;D Przypadkiem to może też wygrać finał ;) Nikt nie stawiał na nich w meczu z Barcą, a skończyło się wynikiem 5:2 ;)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

A jakieś info? Kiedy mecz, gdzie transmitowany? :P

Sobota, 20:45 - Polsat.

Ew. Multikino lub meczyki.pl

Opublikowano

zdecydowanie chelsea.

nic się przez przypadek nie dzieję,jeśli wygrają to zagrają w następnej edycji LM

random.jpg

Opublikowano

zdecydowanie chelsea.

nic się przez przypadek nie dzieję,jeśli wygrają to zagrają w następnej edycji LM

No tak bo w lidze 6 miejsce i dupa :P

Opublikowano

Chelsea wygra a przypadkiem to bayern przeszedł - np. przez przypadek ramos puścił rakietę za trybuny.

Po prostu dzieci farselony nie mogą się pogodzić że taki klub jak Chelsea rozjebał farselone ewidentnie. Podziękujcie valdesowi.

Opublikowano

Ja chcę żeby wygrała Chelsea, ponieważ gdy byłem mały bardzo im kibicowałem i oglądałem prawie każdy mecz.

Opublikowano

jeśli ktoś jest przypadkiem w finale to Bayern ( rzuty karne - loteria ), ale i tak będę za Bayernem :)

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Co wy uważacie?

Ja myślę że Bayern wygra, Chelsea znalazła się całkiem przypadkiem w finale.

Chelsea przypadkiem oO? chyba na odwrót :)

Liczę na Londyńczyków :D

Bayer nie podniósł się jeszcze po klęsce z BVB ... są osłabienie na pewno, tam włożyli wiele sił.

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Jestem za Bayernem . Bayern wygra

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano

Stawiam na Chelsea bo to jednak klub z Londynu jak i Arsenal <3 No ale nie jestem jasnowidzem.

Teraz gdy jestesmy na 3 miejscu chce aby Cwelsi wygralo nie chce kogutow w LM ^ ^

To ze chelsea jest na takim miejscu w PL nie znaczy ze sa slabi...

Wszystko zalezy od terminarzu.

MU i MC wgl nie uczestniczyli w LM i odpadli z LE szybko dzieki czemu skupiali sie na PL

a Cwelsi maja LM i jeszcze FA cup.

Natomiast Bayern jest w takiej samej sytuacji BVB i FCB maja tylko szanse na tytul reszta sie nie liczy.

BVB to druzyna bez doswiadczenia.Wygrywaja w lidze a wyjsc z grupy w LM nie umia.

To ze FCB przegral nie znaczy ze sa gorsi.

Opublikowano

Chelsea przypadkiem? Dobre sobie. Reebok dobrze prawisz. To, że mają niskie miejsce w lidze nie oznacza to, że są słabi. Po prostu w tym sezonie skupili się na prestiżowych imprezach, a nie na PL, jak ManU i ManC. (tutaj chodzi o Chelsea)

Stawiam, że Chelsea wygra. Za dużo postawili, żeby teraz przegrać,

Opublikowano

Chelsea odpadnie, musi odpaść. Już w rewanżu z Barceloną - Barca była po prostu lepsza, przegrała ponieważ w meczu z Realem obie drużyny dały z siebie wszystko i się wykończyły. Jakby tamten mecz się nie odbył ( Barca - Real ) To 19 maja oglądalibyśmy kolejne Gran Derbi. Chelsea jest słaba, Drogba jest stary i nie jest takim napastnikiem jak kiedyś. Bayern aby pokazać, że porażka z BvB była tylko przypadkiem ogra Chelsea 2:0 i na tym się skończy fart Chelsea'y.

Pozdro : )

Opublikowano

@Up

Też uważam, że El Clasico powinno odbyć się kiedy indziej.. tym bardziej, że mogło ono decydować o mistrzostwie La Ligi.

Nie zgodzę się z Tobą, że przegrana z BvB to przypadek. Pięć razy z rzędu przegrać z jedną drużyną to nie przypadek..

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Chelsea odpadnie, musi odpaść. Już w rewanżu z Barceloną - Barca była po prostu lepsza, przegrała ponieważ w meczu z Realem obie drużyny dały z siebie wszystko i się wykończyły. Jakby tamten mecz się nie odbył ( Barca - Real ) To 19 maja oglądalibyśmy kolejne Gran Derbi. Chelsea jest słaba, Drogba jest stary i nie jest takim napastnikiem jak kiedyś. Bayern aby pokazać, że porażka z BvB była tylko przypadkiem ogra Chelsea 2:0 i na tym się skończy fart Chelsea'y.

Pozdro : )

Fanboyem farsy mi tu smierdzi.

A co Chelsea nie gra ? PL jest duzo wyzej klasyfikowane od LA

wiec nie pierdol glupot. Barca stacza sie na dno potwierdza to porazka z realem i chelsea

W koncu to jest 2 mecz a nie 1 mecz wiec takie glupoty mozesz kolegom z podworka wciskac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...