Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] T-150

AvirO1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

Jakie dodatki dobrac zeby kosic T-150? moglbym juz powoli zbierac na nastepny bo wszystko odblokowane tylko czolg nie(34k expa) a dosyc ciezko to nabic wiec takie pytanie co najlepiej kupic? zeby byc silnym?

jakie dzialo itd

jakie dodatki do tego w teamie+jakie dodatki te za kase

Opublikowano

Z T-150 dobrego czołgu nie zrobisz, dla mnie jest pasztetem z suchym chlebem. Naprawdę bardzo kiepski czołg jak na ten tier (dałbym go prędzej do 4 tierów) ale próbować można. Osobiście na solo z 2x T-150 <miałem KW-1> wyszedłem zwycięsko i z bardzo małymi stratami < a były troszkę ulepszone >. Radzę prędzej jak najszybciej zmienić czołg, ale jeśli naprawdę korci cię do IS-4 <IS-7 lepszy ^-^>, to radzę przenieść się na KW-3 bo to jest już znacznie lepsze niż to gówienko T-150.

Hejho! :)

Opublikowano

Z T-150 dobrego czołgu nie zrobisz, dla mnie jest pasztetem z suchym chlebem.

Jest lepszy od KW-2, mniejszy, szybszy i oferuje tą samą topową lufę.

Naprawdę bardzo kiepski czołg jak na ten tier (dałbym go prędzej do 4 tierów) ale próbować można.

Bzdura.... 4 tiery mają problemy z przebiciem go nawet. Jest dobrze zbalansowany.

Osobiście na solo z 2x T-150 <miałem KW-1> wyszedłem zwycięsko i z bardzo małymi stratami < a były troszkę ulepszone >. Radzę prędzej jak najszybciej zmienić czołg, ale jeśli naprawdę korci cię do IS-4 <IS-7 lepszy ^-^>, to radzę przenieść się na KW-3 bo to jest już znacznie lepsze niż to gówienko T-150.

Musiały mieć stockowe lufy i niewidomych kierowców. T-150 zjada kw-1 bez problemu.

Ciekawostka KW-3 jest po T-150 nie da się na niego przenieść nie grając t-150. No chyba że masz za dużo złota.

#topic

Poczytaj tematy o KW i KW-3, wszystko tam znajdziesz.

Opublikowano

Za złoto lepiej nieulepszać tego czołgu lepiej zostawic zloto na topowego tiera.Do T-150 oczywiscie 107mm ZIS-6 .Jak zrobisz kw-3 to zbadaj tam 122mm D-25T poniewaz to dzialo pasuje do IS, IS-3, KV-3, IS-4, ST-1, KV-4, IS-8 i pozatym lepiej zrobic to dzialo wczesniej bo jak bedziesz mial kw-4 to cięzko bedzie ci sie szlo z stockowym dzialem.

Opublikowano

topowe części przede wszystkim gąski,działo, wieża. Jedyne porady jakie mogę ci dać to kątuj pancerz na swoich tierach niemalże nie do przebicia, nie rushuj. Trochę nim pograsz i nauczysz się nim grać tak aby sprawiał ci przyjemność. Dużo czołgów na początku doprowadza do nerwicy a potem się je kocha. Niestety idąc w IS4 bajki się nie spodziewaj. Większość czołgów z tego drzewka w stockowej wersji jest żałosna. Ale mają lepsze pancerze.

Opublikowano

Wszystko zależy od gustu i przyszłego przeznaczenia czołgu. Jeżeli na rushe i szybkie ataki oskrzydlające to is7. Do bardziej stacjonarnej walki is4. Ale X amerykaniec ma podobne przeznaczenie do IS4 a jest moim zdaniem o niebo lepszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...