Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegro diablo ; )

XisD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy przypadkiem z zakupami przez internet nie jest tak, że w ciągu 10 dni można zwrócić kupiony przedmiot ?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

widziałem już na allegro mnóstwo podobnych aukcji tylko, ze z kluczami to csa i nie zawieszali kont człowiekowi. w aukcji było napisane, ze to tylko edycja kolekcjonerska wiec nie rozumiem co tu jest niezgodne z prawem, na przyszlosc radze wszystko czytac a debilom którzy to kupili się należało, na przyszlosc zanim kupi sie cos drogiego mozna poświecić 3minuty na przeczytanie opisu aukcji.

Opublikowano

powiem że podziwiam typa, 6 tys za nic... Normalnie szok... fajna sprawa ;)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

ja pierdole ale wy jestescie barany mowicie ze ludzie naiwniacy bo nie czytali dokladnie opisu kurwa chuja wiecie a sie wypowiadacie ten opis keya ze jest bezuzyteczny jest w formie obrazka wczesniej podczas trwania aukcji nie bylo nic takiego napisane ze key nie dziala itp tylko na 4 minuty przed zakonczeniem aukcji gosc zmienil obrazek na ten z opisem o niedzialajacych kluczach

a wy dalej bedziecie pierdolic ze on zrobil wszystko legalnie a ludzie naiwniacy bo nie czytaja -.- przeczytali wszystko lecz tamtych informacji nie bylo wczesniej podczas trwania aukcji

Opublikowano

ja pierdole ale wy jestescie barany mowicie ze ludzie naiwniacy bo nie czytali dokladnie opisu kurwa chuja wiecie a sie wypowiadacie ten opis keya ze jest bezuzyteczny jest w formie obrazka wczesniej podczas trwania aukcji nie bylo nic takiego napisane ze key nie dziala itp tylko na 4 minuty przed zakonczeniem aukcji gosc zmienil obrazek na ten z opisem o niedzialajacych kluczach

a wy dalej bedziecie pierdolic ze on zrobil wszystko legalnie a ludzie naiwniacy bo nie czytaja -.- przeczytali wszystko lecz tamtych informacji nie bylo wczesniej podczas trwania aukcji

I dobrze, trzeba patrzeć na to gdzie się kupuję, gość ma jaja umie zarobić na siebie na naiwnych konsumentach ;]]

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

ja pierdole nie rozumiesz ze on poprostu ich oszukal nie zrobil to w sposob legalny zmienil opis aukcji na 4 min przed koncem jak maja patrzec gdzie sie kupuje jak wszystko bylo dobrze do 4min przed koncem -.-

mowisz ze gosc ma jaja? wypierdala ludzi i to w taki sposob w ktory mozna mu banalnie udowodnic m.in. dlatego konto juz zostalo zawieszone

Opublikowano

ja pierdole nie rozumiesz ze on poprostu ich oszukal nie zrobil to w sposob legalny zmienil opis aukcji na 4 min przed koncem jak maja patrzec gdzie sie kupuje jak wszystko bylo dobrze do 4min przed koncem -.-

mowisz ze gosc ma jaja? wypierdala ludzi i to w taki sposob w ktory mozna mu banalnie udowodnic m.in. dlatego konto juz

zostalo zawieszone

dokładnie , opis aukcji był w jpg

Opublikowano

Moim zdaniem taka informacja powinna być widoczna a na tej aukcji jest ona wtopiona w informacje mniej ważne, dostawa itp...

Nie wiem czy jest coś takiego uwzględnione w regulaminie Allegro, jak nie ma to powinni to zmienić...

Zapewne będzie to jakoś sprawdzane bo prawie 6 tyś. za niedziałające kody to bardzo dużoo...... 6 tyś za darmo...

Dlatego zawsze jak kupuje coś na allegro to sprawdzam każdy pixel na aukcji :)

Ale tak jak mówię, powinien zwrócić im te pieniądze bo wydaje mi się, że ta informacja jest w nie właściwym miejscu...

A ludzie na 100% kupowali to z myślą, że jest to kod działający... Gdybym ja to kupił to bym się domagał zwrotu przez allegro, a następnie policja itp...

OPISU AUKCJI NIE DA SIĘ ZMIENIĆ.... Gdy już aukcja się rozpocznie można ją jedynie zakończyć lub dodać informacje która wyświetla się

na samym dole strony z dopiskiem daty umieszczenia dodatkowej informacji... Więc nie mówcie, że zmienił przed końcem.

Do tego strona jest estetyczna, na pierwszy rzut oka nie widać niczego podejrzanego...

Opublikowano

na eBayu ktos kupil zdjecie xBoxa za 500 euro :)

A ja już myślałem że nic mnie nie ździwi.

Co do Diablo pewnie większość co kupiła niby te cd-keye myślała że kase zaoszczędzi a szkoda mogli stracić to by się czegoś nauczyli -.-

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Właśnie! Przede wszystkim patrzcie na cenę czy nie wydaję się zbyt dziwna - niska. Potem patrzcie na komenty typka a potem wpiszcie w google jego nick/dane żeby sprawdzić czy już czasem kogoś nie oszukał.

1xbQbvo.png

Opublikowano

Moim zdaniem taka informacja powinna być widoczna a na tej aukcji jest ona wtopiona w informacje mniej ważne, dostawa itp...

Nie wiem czy jest coś takiego uwzględnione w regulaminie Allegro, jak nie ma to powinni to zmienić...

Zapewne będzie to jakoś sprawdzane bo prawie 6 tyś. za niedziałające kody to bardzo dużoo...... 6 tyś za darmo...

Dlatego zawsze jak kupuje coś na allegro to sprawdzam każdy pixel na aukcji :)

Ale tak jak mówię, powinien zwrócić im te pieniądze bo wydaje mi się, że ta informacja jest w nie właściwym miejscu...

A ludzie na 100% kupowali to z myślą, że jest to kod działający... Gdybym ja to kupił to bym się domagał zwrotu przez allegro, a następnie policja itp...

OPISU AUKCJI NIE DA SIĘ ZMIENIĆ.... Gdy już aukcja się rozpocznie można ją jedynie zakończyć lub dodać informacje która wyświetla się

na samym dole strony z dopiskiem daty umieszczenia dodatkowej informacji... Więc nie mówcie, że zmienił przed końcem.

Do tego strona jest estetyczna, na pierwszy rzut oka nie widać niczego podejrzanego...

opisu aukcji normalnie nie da sie zmienic ale jak mowilem ten opis byl jako obrazek .jpg wystarczy wrzucic to na jakis swoj serwer potem zamienic na inny obrazek o tej samej nazwie i podmienia sie one bez robienia zadnych zmian na allegro

Opublikowano

Konto zawieszone -_-, ciekawe za co :D

ciekawie to rozegrał, 5 tys zarobił za nic , wszystko legalnie.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

UP, wypierdalaj, wszystko legalnie zrobił, napisał że są bezużyteczne ;)

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

kurwa dalej nie rozumniesz na czas trwania aukcji nic nie pisalo ze sa bezuzyteczne dopiero na 4min przed koncem zmienil zeby wrobic ich

Opublikowano

Screeny były na jego serwerze, one wczytywały się z jego serwera, podmienił te screeny NA JEGO serwerze i jednocześnie na aukcji się zmienił >_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...