Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegro diablo ; )

XisD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak ma pelne prawo bo ma wszystko opisane na aukcji w kilku zdaniach zawar mnostwo informacji o tym ze klucz nie dziala.

Ale widac niektorzy po 2 keye = 300zl pozdroo xD

Opublikowano

kurwa, czemu nie pomyślałem o tym. Przecież to polacy, oni mogą wszystko. ^^

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Tak to jest. Nie doczytają do końca i kupują. I nic sprzedawcy nie zrobią - wszystko było uczciwie napisane. Z resztą jestem pełen podziwu dla sprzedawcy. A kupujący to zwyczajne dzieci, które się napaliły i nie przeczytały. Zobaczyły obrazek z Diablo III i od razu "Kup Teraz".

Wszyscy się chwalą, to i ja się pochwalę:

PC:
  CPU: 
Intel Core i7 6700K @ 4.5GHz
  COOLER: SilentiumPC Fortis 3 v2
  MOBO: MSI Z170A-G43 Plus
  RAM: 2x8GB HyperX Fury Black 2400MHz CL15
  GPU: Palit nVidia GeForce GTX1070 JetStream @ 2012MHz/4004MHz
  AUDIO: AIM SC808
  SSD: Goodram Iridium Pro 240GB
  HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB 
  PSU: SilentiumPC Enduro FM1 550W
  CASE: SilentiumPC Pax M70 Pure Black v2

PERYFERIA:
  Monitor: 
Eizo EV2450
  Audio: Technics SA-AX540 + Altus 110 (modyfikowane) + Superlux HD681EVO + Brainwavz M1
  Klawiatura: SPC Gear GK530 RGB Kalih Brown
  Mysz: A4Tech Bloody Blazing A90
  Podkładka: A4Tech Bloody B-081 
  Gamepad: Microsoft Xbox One Wireless Controller + Asus BT400
  Drukarka: Brother MFC-7460DN
  Kamerka: Logitech C270

LAPTOP:
  Model: 
Lenovo ThinkPad X230
  CPU: Intel Core i5 3210M @ 2,5GHz
  GPU: Intel HD4000
  RAM: 2x4GB Samsung 1600MHz
  SSD: Samsung PM830 128GB
  SCREEN: 1366x768 IPS, matowy
  3G: Ericsson H5321 gw
  BATTERY: Lenovo 9 Cell Extended Life Battery 44++

Opublikowano

Nie wiem co w tym dziwnego sam sobie go kupiłem , zawiesze nad biurkiem.

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Nie wiem co w tym dziwnego sam sobie go kupiłem , zawiesze nad biurkiem.

Co w tym dziwnego? To, że dostajesz CD-Key z którym nic nie zrobisz, nie można aktywować, nie dostaniesz żadnego pudełka.

Co chcesz powiesić nad biurkiem? o.O Prawie dzisiaj na takie coś się potknąłem, ale kupiłem inna aukcje ;).

Opublikowano

Tytuł aukcji sugeruje, że to działający CD-Key.

Po co ktoś miał by kupować niedziałający kod, skoro praktycznie za tyle samo może dostać działający?

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Ktoś kiedyś telefony podobnie sprzedawał ^_^ (dopisek pod aukcją w stylu "na aukcji oferowane jest zdjęcie telefonu itd itd)

Opublikowano

Mnie tam ich nie szkoda, ja zawsze czytam całość aukcji, żeby nie było jak niektórzy, że zapłacili za ZDJĘCIE telefonu 700 zł, zamiast za telefon.

A najlepiej to nie kupować rzeczy na allegro, tylko w normalnych sklepach. A debili, którzy nie potrafią czytać (ba, tekst nie był jakiś mały/zmniejszony), to mi nie szkoda.

Opublikowano

Mnie tam ich nie szkoda, ja zawsze czytam całość aukcji, żeby nie było jak niektórzy, że zapłacili za ZDJĘCIE telefonu 700 zł, zamiast za telefon.

A najlepiej to nie kupować rzeczy na allegro, tylko w normalnych sklepach. A debili, którzy nie potrafią czytać (ba, tekst nie był jakiś mały/zmniejszony), to mi nie szkoda.

Na allegro jest strasznie tanio za mój telefon w sklepie chcieli 1200 zl a na allegro dałem 700 zl . Nie rozumiem jak można się na to naciąć przecież zawsze jak coś kupujesz na pewno paczysz czy nie jest to kot w worku to pewnie jakieś dzieciaki 5 letnie co czytać nie umieją pokupowali i teraz płacz

Opublikowano

Ciekawe czy cos mu zrobia, bo ci co kupili podaja go na policje hm.

Opublikowano

W świetle prawa jest to legalne bo napisał że kod jest bezużyteczny :P ale na allegro istnieje zgłoszenie takiego czegoś jako "manipulacja słowami kluczowymi" także naiwniacy będą mogli się od tego odwołać

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Po prostu banda debili nic więcej. Jak można coś takiego kupić nie czytając aukcji... Jednak mało osób wie, ale jest jeszcze prawo, które mówi nam, że kupujący ma prawo zwrócić towar w przeciągu 10 dni, a ta jego klauzula jest gówno warna bo ma obowiązek przyjąć ten towar i oddać kasę... Dla mniej kumatych

Art. 2. 1. Konsument, który zawarł umowę poza lokalem przedsiębiorstwa, może od niej odstąpić bez podania przyczyn, składając stosowne oświadczenie na piśmie, w terminie dziesięciu dni od zawarcia umowy. 

<- czyli od kupna :P Jednak nauka prawa się przydaje ;-)

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Hm a jak ktos kupi i rozwali dane np urzadzenie to moze zwrocic? xD

Opublikowano

Tytuł aukcji sugeruje, że to działający CD-Key.

Po co ktoś miał by kupować niedziałający kod, skoro praktycznie za tyle samo może dostać działający?

Gdzie masz napisane że działający ? :D

@mpm112

Ta, to niech mi wyśle list dzieciak pisany ręcznie np. do Anglii, pozdro że w 10 dni dojdzie ;)

Nie urodziliśmy się w szpitalu, tylko w internecie

Opublikowano

Konto allegrowicza zostało już zawieszone, więc się tak nim nie jarajcie bo być może będzie miał nawet sprawe w sądzie. To raczej mało prawdopodobne ale jeśli oszustwa dokonuje sie na wysoką skale i wiele osób zgłosi to na policje to oni mogą się tym zająć bardziej na poważnie :P

Opublikowano

Co wy od nich chcecie może naprawdę kolekcjonują te klucze :D.

Albo

Gość miał pomysł i go wykorzystał nauczka dla tych co nie czytają aukcji, dobrze, że mi się to nie przydarzyło :).

obraz24.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...