Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt społeczności serwera SAMP

ASSHunter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym się pochwalić moim pomysłem. Może nie jestem pionierem, ale zawszę staram się osiągać cel. Co chcę stworzyć?

Chce stworzyć społeczność opartą na serwerze San Andreas: MultiPlayer od podstaw. Nazwijmy to, że jestem inwestorem i posiadam serwer dedykowany na którym można stworzyć np: serwer gry ok. 100 slotów, forum, serwer głosowy, oczywiście wszystko na najwyższym poziomie oraz nieco funduszów na reklame etc. Nie będzie to miesięczny serwer po czym wszystko padnie, dlatego też zależy mi na dobrym przygotowaniu.

W planach jest stworzenie swoistej społeczności graczy która gra na serwerze, tworzy gangi, uczestniczy w życiu serwera tzn. lubi "ponolajfić". Oczywiście, wszystko to dąży do tego, aby serwer sam na siebie zarabiał, przyciągał gracz do kupna konta premium, ale też cieszył graczy non premium.

Niczego nie osiągnę jeśli nie znajdę kreatywnych i znających się na rzeczy ludziach, którzy zajmą się począwszy od administracji serwerem po tworzenie map, a kończąc na moderacji forum. Pierwszym punktem jest znalezienie ludzi którzy zechcą zaangażować w projekt. Dlatego wierzę, że znajdę tutaj kogoś kto się zainteresuje i stworzymy to wspólnie. Jeśli jesteście zainteresowani to proszę o kontakt na GG: 8186874 lub email: [email protected]

Opublikowano

Jaki typ rozgrywki ?

"Respect must be earned. One wrong move and you're dead."

Opublikowano

Cóż, nie mogę Ci nic innego zaproponować jak odesłać do wątku zbiorczego z poszukiwaniami osób do projektu.

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...