Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SZUKAM FAJNEJ GRY !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam Gry typu Lol, Skyrim . Chodzi o średniowiecze. Lub coś typu Diablo III proszę .

Najlepiej niech mało zajmuję !

Znajdziecie mnie pod innym nickiem

o.O

Opublikowano

Metin2 (odradzam) , każdy gothic , każdy Elder scrolls , Wiedźmin ,

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

A słyszał ktoś o Skyrim? Widać, że fajna gra. A jakie wrażenia wy po tej grze macie ?

Znajdziecie mnie pod innym nickiem

o.O

Opublikowano

A słyszał ktoś o Skyrim? Widać, że fajna gra. A jakie wrażenia wy po tej grze macie ?

gra jest zaJEbista ;) po wykonaniu watku fabularnego mozesz dalej chodzic po tym cudnym swiecie i robic zadania poboczne ;) ja osobiscie moge w te gre grac caly dzien ;p
Opublikowano

Risen 2. Na początku lekko kiczowaty, po 2 godzinach się wkręciłem i niedoróbki graficzne i animacyjne nie robią już kłopotu; nie zwraca się na nie uwagi. Obczaj też TES: Oblivion i TES: Morrowind.

Opublikowano

Kingdoms Of Amalur: Reckoning. Ale zarezerwuj sobie kilkanaście godzin bo poboczne questy wieją nudą ala MMORPG a wątek główny nie należy do najdłuższych. Żywotność tej gry tylko DLC poprawiają.

Gothic 1 - 3 a zwłaszcza G2NK z modyfikacjami typu Returning, Dark Saga lub Mroczne Tajemnice do G1.

Risen, ale co do Risena 2 bym się kłócił czy to średniowiecze, ponieważ tutaj mamy już piratów. :P

Twierdza.

Opublikowano

Gothic akurat jest w Multiplayerze, bo jest GMP od roku, działa on na zasadzie modyfikacji ale grasz z innymi graczami. I chyba się jeszcze rozwija bo od dłuższego czasu nie śledziłem go.

Opublikowano

Musisz mieć tylko Gothic Mod Tools zainstalowane i samą instalkę do GMP musisz mieć i zainstalować. I to w zasadzie powinno wystarczyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...