Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam][Pomoc] Plugin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

Chciałbym się zapytać o pewien plugin. Mianowicie ten plugin dodaje jakaś komendę np. /skrzynka.

Po wpisaniu danej komendy otwiera się "wirtualna skrzynka" wyłącznie dla danego gracza.

I oto moje pytanie. JAK TEN PLUGIN SIĘ NAZYWA ???

Opublikowano
najasek1997 heh kolejny kloniarz serwerów... Podaj IP serwera to może coś uda mi się zobaczyć, ale jeśli w ogóle <- tak dobrze napisałem to słowo... jest taki plugin to pewnie autorki i możesz sobie po prostu pomarzyć.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Widać, że plugin po polsku, więc zapewne i napisali go autorzy serwera. Nie ma mowy, nie dostaniesz go. On jest ich autorski, i nie sądzę, żeby chcieli się nim podzielić.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

K4P1K nie jest żaden autorki plugin, tylko zmieniono nazwę komendy nic trudnego... Jest taki plugin tylko, że ten jest trochę zmodyfikowany :P Na prawdę trzeba tylko trochę pomyśleć...

DL:

mpm1122.net.pl/trool.jar

Skan:

https://www.virustotal.com/file/c9425b3f30b73a168e5c9528f7b846b035f73871192f3d1772a28cab6fa6cf99/analysis/1337278159/

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...