Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bocenie

Gryzak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam pytania co do bocenia ponieważ chciałbym zacząć bocić na us3 i nie wiem jak bocić żeby bana nie chycić.

1.Gdzie bocić???

2.Jakim botem??? (Wole żeby był darmowy)

3.ile czasu przeznaczać na botting???

Za odpowiedz z uzasadnieniem daje like :D

Opublikowano

1.Ja boce na 2-8 :D

2.Jedyny darmowy bot to BoxyBot

3.Boce 7-8 godz. w tygodniu a weekendy od 10:00 do 3:00 :D

userbarwb.png

^

l

l

Zaszczyt

:)

Opublikowano

1. Najlepiej na x-5, rzadko padam i na 1h nawet 1-1,5k uri :)

2.Boxybot(darmowy)Pbdo(Płatny, oraz brak trial :c)

3. Nie za dużo nie za mało :) Najlepiej po nocce daj sobie spokój z boxami na 2 dni :P

Opublikowano

@up2 chyba tak a co do odpowiedzi kolegi jeszcze wyżej to mi doradź bo mam leonova będe robił FS potem spearhead i peta ale mam dylemat bo mam 3lv

To więc gdzie na takim lv?

Opublikowano

nie sraj po gaciach tylko wlaczaj boxy na skrzynki na x-1 a jakmaszwiecejniz7 lvl to na x-2 bo juz nie daja tak banow jak kiedys

Opublikowano

@up jak to nie dają przecież systemy BP są nieomylne jak ostatnio grałem z kolegą na zmiane co 1h przez kilka godzin dziennie ,biliśmy alieny to za botusing dostałem bana :|

@edit wyjaśnij mi jak to nie dają banów niby???

Opublikowano

A tam boty...

Sciagnij charlesa i mozesz miec stare fe w pare dni na phelce( jak ja bo najwiecej pkt daje w drony)

I tylko bugowac pozniej pare dni na aukcje i FE

Ja mam pare dni i z 200Kk kredek ale ja jestem pol godz dziennie

7733071_f9ca9c10_1337868712.gif
Opublikowano

@up buguje charlesem wchodzi mi max 50x za drona ale jak będe wygrywał aukcje za aukcją to dostane bana myśl

Opublikowano

1.Ja boce na 2-5

2.BoxyBot

3.Ja boce 24/7h oprócz wtorków

^^

Przez całą noc mam 30k urki dochodu

sygnaturaio.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem na mapie x5

Jeżeli nie chcesz bana do Kbot (kosztuje ok. 20zł na 12 lat :D)

Na bocenie przeznacz tyle czasu ile możesz

Nie nie zbanują cie :)

Kbot jest prawie nie wykrywalny

Opublikowano

Moim zdaniem na mapie x5

Jeżeli nie chcesz bana do Kbot (kosztuje ok. 20zł na 12 lat :D)

Na bocenie przeznacz tyle czasu ile możesz

Nie nie zbanują cie :)

Kbot jest prawie nie wykrywalny

Każdy bot jest tak samo wykrywalny...

sygnaturaio.jpg

Opublikowano

1.Ja boce na x-8 StreneRy + Pet moduł zbierania i 2 protokoły radarowe 3 poziom. Wychodzi 3.500 urki/h czasem nawet 4k

2.Darmowy BoxyBot ale on nie ma możliwości bicia alienków więc słaby. Polecam Kbot'a mi się bardzo podoba i jestem z niego zadowolony

3.Ile możesz aktualnie boce 24/7 od 2 tygodni 0 warna. Wczesniej bociłem 24/7 przez kilka miesięcy a później dałem sobie spokój z DO a teraz z powrotem wracam i boce

:)

Opublikowano

Najlepiej w tym czasie to 1-5 , 2-5 , 3-5 zalezy od firmy

Polecam Boxybot <-- ( magia :D ) ( moge ci dac timinga na 15 tys boxow i 150 tys sek )

Ja boce gdzies 9 godzinek dzienie i mam prawie pol zety 3 dni i zetka :)

A jak jeszcze te pare groszy wydasz na botk'a to 2 mieski jak dla mnie masz Fulke wszystkie havocki a tylko wrzucasz te pare groszy a konto potem można sprzedać za dużą cene a tylko te pare groszy ;)

Ale polecam mape x6 , x5 na boxy i gdzies tak jak dla mnie 9-10 max godzinek dzienie ... chyba że ty masz cały czas boconko to sobie pusc na 24 h przez 2 dni i masz zetke + 30 czesci gdzies ...

Liczę na Like

Opublikowano

Witam. Jakiś miesiąc temu doszły mnie słuchy, że padł skrypt BP. Nie chwaliłem się tą informacją bo nie ma po co ale może warto coś wspomnieć jednak. Dowodem tego może być to, że boce już 2 pełne miesiące, tylko na boxach, praktycznie 24/7. Przez ten czas wpisało mi ok. 700 captchy, ale warna nie ma. I jeszcze jedno. Only Ibot :)

Opublikowano

Witam. Jakiś miesiąc temu doszły mnie słuchy, że padł skrypt BP. Nie chwaliłem się tą informacją bo nie ma po co ale może warto coś wspomnieć jednak. Dowodem tego może być to, że boce już 2 pełne miesiące, tylko na boxach, praktycznie 24/7. Przez ten czas wpisało mi ok. 700 captchy, ale warna nie ma. I jeszcze jedno. Only Ibot :)

potwierdzam

kolejny dowod to to ze nie ma info o banach na oficjanym forum;d bany sa tylko wprzypadkach bugowania na duza skale (np ja: co 1 h wygrywalem 2 dni z rzedu tak ok 14 h na dzien b02 lf3 i naped najlepszy i ban po 2 dniach), lub za pojedyncze przypadki, ale nie za bocenie 24 na dobe za boty warnow nie ma juz od ok 2 miechow

a co wiecej captcha mi zniknela mniej wiecej w tym czasie, i na zadnym koncienie ma jej juz dawno dawno

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...