Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vendettamt2 [PL] [Dedyk]

LegendaLZS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak szybko można zmienić zdanie o servie... wczoraj dawałem 9.5/10, a dzisiaj widze jego "stabilność". No nic, ja odpadam.

Tyle ode mnie w tym temacie, pozdrawiam.

"W świecie ninja ten kto nie przestrzega zasad jest śmieciem,, lecz ten kto nie troszczy się o przyjaiół, jest jeszcze gorszy"

Opublikowano

skille po 1 kamyku... hahah pozdro....

przecież to tylko strata czasu i tak każdy posiedzi 1h przy tym i skille ma... według mnie to tylko odpycha od serwera, bo już miałem grać

The past has gone

Opublikowano

skille po 1 kamyku... hahah pozdro....

przecież to tylko strata czasu i tak każdy posiedzi 1h przy tym i skille ma... według mnie to tylko odpycha od serwera, bo już miałem grać

co niby odpycha... że skille szybko na p się robi... ? Ten kamień duchowy u handlarza to normalnie trzeba wbijać... tylko na mapach od 110+ dropią diamenty duchowe i nimi się robi z g na p od razu.

Opublikowano

Serwer jest spoko, pada nieraz logowanie ale dość szybko naprawiają.

Moje zdanie jest takie, że nie opłaca się tu grać, głównym powodem jest, że HA ma wy***ane krótko mówiąc.

nervousp1w.gif
Opublikowano

ja również zawitałem na serwer, jednak odstraszyło mnie logowanie, serwer sam w sobie jest dobry, jednak prowadzą go nieogarnięci ludzie, odradzam gry

ouve5v.png
Opublikowano

Co proszę?! "Lajka"? Za co? Za serwer o nazwie "Offline4ever"? Napraw wszystko to dostaniesz "lajka"

Przed tą "Naprawą" serwer byl 2 dni online, tydzien offline.

Pzdr Minelife

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...