Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Powrót

czarq.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

czy warto wrócić do nostale PL?

Skończyłem na 50lvl łuk, sin+5 <3

Czy gra się zmieniła na lepsze?

Opublikowano

Dla mnie troche ale chociaz caly czas jest otwarty LoD wiec mozesz isc poexpic :)

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Opublikowano

Szczerze raczej nie zmieniła się na lepsze, wręcz przeciwnie.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Do nostale nie warto wracać. Nastawione na zarobek -.-

Zje****ło się nostale przez ostatnie miesiące.

Zrobiłem coś czego nie odważył się nikt z mojej wsi - usunąłem nostale 4ever mimo że mam 75 lvl.

Opublikowano

nie rozumiem was, co wam przeszkadza w tym że oni zarabiają? Poprostu nie wydawajcie realnej kasy i będzie wszystko po staremu,

Ja polecam ci wrócić na PL, masz 50lvl więc już może znajdziesz ogar fam na LoD i szybko wyexpisz ten 78 na suphi i będziesz kozaczył. Ja grę zaczełem 5 dni temu, teraz mam łuka 58lvl i wk +9 ( a do fam doszedłem dopiero na 49lvl )

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

Nie warto wracać. Pełno złodziei, n00bów, wszyscy nastawieni na zysk. Mało która fam bierze takie chary jak Ty na LoD, zważywszy chociażby na brak SP światła. Jeśli już - pewnie będziecie bić po 2 - 3 stworki.

Opublikowano

naprzykład moja fam bieże ( prawie każdy ma sp światła ) . Co do złodzieji to jak byś się nie zamieniał to byś niczego nie stracił. Pamiętaj że handel/obroty kontami są zakazane ( na własną odpowiedzialność ). OD niedawna weszło ,,WIRTUALNA KRADZIEŻ = REALNA KARA " takie jest moje zdanie

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Opublikowano

na przykład moja fam bierze ( prawie każdy ma sp światła ) . Co do złodziei to jak byś się nie zamieniał to byś niczego nie stracił. Pamiętaj że handel/obroty kontami są zakazane ( na własną odpowiedzialność ). OD niedawna weszło ,,WIRTUALNA KRADZIEŻ = REALNA KARA " takie jest moje zdanie

Napisałem coś w stylu, że mi coś ukradli? Nie.

Chodzi mi o wyłudzaczy kont - np. wymienie woja XX lvl na Łucznika / Maga podobny lvl!

A chodzi tu o kradzież konta, czyli woj poda passy na jakieś puste konto, Ty mu dasz na swoje. Takim sposobem łatwo można obrobić całe konto.

Drugą sprawą jest fakt, iż pewnie nie będziesz mieć żadnych dowodów by potwierdzić czyn karalny, tudzież sam screen nie wystarczy (tak dla przykładu).

Spotkałem się też z jakimś noobem, który to chciał wymienić Tygrysa za Chmurke. Miał on dopłacić mi 10kk. Co się okazało? Że koleś "niby" chciał mi dopłacić to z nupa - w rzeczywistości zabrałby mi Chmurkę za Tygrysa - sprzedałby ją z zyskiem rzędu 12 - 13kk. Niestety tu koleś się na mnie zawiódł gdyż nie dałem się jak osoby, które wierzą w każde napisane słowo.

PS: Ta "Wirtualna kradzież = realna kara" to tylko pretekst, by ludzie zmądrzeli i starali się nie okradać innych. Ten artykuł jest podkręcony i szczerze mówiąc nigdy nie działał i jak narazie nie będzie - bez dowodów.

Pozdrowienia dla Numercy, wyłudzacza - amatora ;)

Bez poważania, Abdullah

Opublikowano

Tak Wszystko jest pod zysk ... Fam nie biorą na LoD niczego poza św... wieć mi joko łucznikowi na 40 lvl cięzko bedzie sie tam dostac. Zanim ktos mnie na LoD weźmie to sporo czasu minie(Poduki nie zrobie-Kupie Wk.. :)

Opublikowano

Tak Wszystko jest pod zysk ... Fam nie biorą na LoD niczego poza św... wieć mi joko łucznikowi na 40 lvl cięzko bedzie sie tam dostac. Zanim ktos mnie na LoD weźmie to sporo czasu minie(Poduki nie zrobie-Kupie Wk.. :)

Wiesz dlaczego tak jest? Bo np. Red mag z 45lvl nic nie zdziała na lod.

A co do pierwszej wypowiedzi zgodzę się. Idzie pod zysk i tyle, ale nie zapominajmy że to jest Polskie NosTale, i jeśli się złączymy możemy ogarnąć ten strasznie wielki chaos.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Nawet jak wszystko jest zrobione pod zarobek to nie dla was. Bądzcie silni i nie wydawajcie kasy, może inni mają szmalu jak siana to wydają ale wy się nie dajcie. Może jest pełno noobów ale jak nie dacie sie nabrać to gra będzie ok. Takie jest moje zdanie

jigorus.png

By Harukimisu

Opublikowano

Omg napisałem że usunąłem nostale i zostawiłem konto 75lvl mag.... Tona spamu na drugi dzień.... To że mam konto, którego nie używam, nie znaczy że zaraz muszę je oddać -.-

Opublikowano

Omg napisałem że usunąłem nostale i zostawiłem konto 75lvl mag.... Tona spamu na drugi dzień.... To że mam konto, którego nie używam, nie znaczy że zaraz muszę je oddać -.-

heheheh

spam, następnym razem warn za takie coś /beliaar12

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...