Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Uruchomienie Minecrafta

Gość Weeker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Dziś czyściłem sobie komputer i niestety chyba coś niechcący usunąłem a chodzi mi tutaj w Administrator-Dokumenty usunąłem Folder Java Virtual Machine czy jakoś tak i pokazuje mi się takie coś :

58459272611970001334.jpg

Instalowałem takie pliki jak Java Development reinstalowałem javę aktualizowałem i to nic nie daje a formata nie chcę jak na razie robić bo nie mam na to czasu .

Jeżeli ktoś wie jak to naprawić albo mógł by wrzucić ten folder na jakiś hosting plików abym mógł go pobrać.

Jeżeli to zły dział to proszę moderatorów o przeniesienie . Aha i zaznaczam że mam premium w minecrafcie

Z góry dziękuję

Opublikowano

Może ktoś dać folder Java Virtual Machine ?

Opublikowano

Usuń Javę i zainstaluj od nowa. Najlepsza metoda.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Reinstalowałem javę już kilka razy a folder się nie utworzył

Opublikowano

@UP Lecz to nie jest ten błąd - robi się to inaczej. Otóż zainstaluj od nowa MC i Jave, oraz uruchamiaj jako administrator!

Opublikowano

Zreinstalowałem javę pobrałem od nowa minecrafta dobra spoko grałem przez 10 minut wyłączyłem komputer bo musiałem iść do szkoły teraz i teraz mam to samo :/

@@edit teraz już nawet to nie pomaga :/

Opublikowano

Może tak a może nie...?

Ja pomogłem ile mogłem, zrobisz jak uważasz.

Ja bym zrobił reinstall, ale nie chcę wpływać na ciebie, więc zrób co uważasz za słuszne.

1351969276-U240495.png

Opublikowano

aktualnie nie mam czasu robić reinstala etc. mam za dużo pracy a tylko w mc chcę trochę pograć :/ jeżeli ktoś ma coś jeszcze do napisania to zapraszam ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...