Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym sie dowiedziec czy jest jakis jeden porzadny trainer do 2moonsa w ktorym dziala jak najwiecej rzeczy poniewaz mam sciagniete pare opcji z forum i w kazdym cos nie dziala a raczej nie da sie odpalac 3-4 trainerow w jednym momecie....dlatego tez chcialbym aby ktos dal link z jakims porzadnym trainerem i najlepszym jego zdaniem na ktorym all dziala albo przynajmniej najbardziej przydatne rzeczy bo jak narazie wydaje mi sie ze trainer v3 CR jest najlepszy chyba ze sie myle tylko jest problem nie dziala albo nie wiem jak sie nazywa hack do niego w ktorym po kliknieciu na malej mapce przenosi nasza postac....

Prosze o szybka odpowiedz...

Jesli ktos posiada trainera z wbudowanym wall hakiem to poprosze poniewaz nacisnolem ctrl+F4 i mnie warpnelo na koniec mapy warpem chcialem wrocic nie da rady nie moge teraz nic zrobic z postacia i mam problem...

Link do Cheat Engine 5.4 w podpietych nie dziala... temat zostal skasowany....

Prosze o pomoc....

Znalazlem Linki do Cheat Engine Wiec Jesli Ktos Bedzie Chcial To PM...

Jak mozna rozpoznac Bana ? Bo nie wiem czy cos zwalilem w plikach przypadkowo czy mam Bana ^^