Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Medale

Chill Out

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie moge podropić sobie medali nie chce dropić jakiąś nie wiadomo jaką ilość ale dla siebie bo bd militara robił mam 55 Lv dobre eq :)

Opublikowano

Trudny loch małp -> komnata bossa (lorda)

Chyba wiesz gdzie, to nie ta żółta tylko ta do której sie wchodzi przez kamień.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Ale medale nie będą dropić 2~ na 2 godz ?

Up z komnatą lorda to jest problem bo nie skonczyłem pamiątek jeszcze i nie wiem czy się utrzymam mam 400 defa 13,5 kpż atak z fms-em śr 29 kd potwora kryta +4 700~

i jak z buffką bo nie teleportne jej do komnaty ;/

Opublikowano

@Up nie bd kupował eq na zwierzęta żeby dropnąć kilka medali ja mam źródło zarobku inne tylko po prostu wole dropnąć te 10 medali i mieć np na ku aure rozkminiasz ?

Opublikowano

Do trudnego lochu na lorda , jak nie wiesz to Ci powiem jak dojść ^^

możesz sobie wbić też 30lv na innym koncie (konto niech będzie na innym emailu) i na FB , z tego będzie kasa na medale. Piszesz , że wolisz kupić aurę.. jak będziesz miał farta na małże to sobie kupisz medale i ku.

Za duża sygna.. a ja się tak namęczyłem :/ xD

Opublikowano

Zrób najlepiej dropka z jak najmniejszym lvl i do łatwych lochów (16-20 lvl) i dobre eq przełóż z 2 postaci albo kup i szybko dropnie mi w ok.45 min droply 3 medale

Opublikowano

Jak dla mnie ogarniesz tam coś lecz możesz się męczyć a buffek często padać jak z bufkiem bd szedł ;p

Sam hmm powinieneś dać radę ale bij koło ściany

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Zrób sobie konto 32-36 lv i idź z rękawicą złodzieja na Trudny loch małp i po 2 grupy bież i szybko dropić będą medale.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...