Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Ustawic Komputer Na Całą Noc ? !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Jak W Temacie,

Po 1 Godzinie Monitor Mi Się Wyłącza I Tak Jakby Wstrzymuję Działanie Komputera...

A Ja Chcę Ustawić Fishbota Na Całą Noc :( I Teraz Jest Problem Bo Niewiem Jak To Ustawić...

Mam Windows 7 W Angielskiej Wersji Ale Możecie Mi Dać Po Polsku TO Poklikam :D

DAJE LIKE !

XPlAl.png

Dasz Like ?! :D

Opublikowano

W panelu sterowania masz opcje zasilania, jest czas po jakim ekran sie wyłącza i po jakim czasie sie komp przenosi w tryb uspienia. Ustaw wszystko na "nigdy".

ef12327f56f6fad0.png

• Two 3.06GHz 6-Core Intel Xeon (12 cores) | Six 2TB 7200-rpm Serial ATA 3Gb/s hard drive
  • Four ATI Radeon HD 5770 1GB | Two 18x SuperDrives
  • Four Apple LED Cinema Display (27" flat panel) | Momory 2x(64GB)

Opublikowano

Control Panel > Power Managements > i ustaw sobie "High Perfomace", ekran nie będzie się wygaszać, ew. monitor w tryb oszczędzania energii, żeby temu zapobiec: Tam gdzie masz ustawienie High Perfomace jest Set Settings, klikasz i :

Turn Off Scren: Never

Suppres scren: Never.

aqcu39P.png
Opublikowano

Możesz też pobrać program "Czasowy Wyłącznik Systemu" i ustawić, żeby np. rano się wyłączył :) Poza tym nie polecam używania fishbota - nie wiem jak teraz, ja w sumie po 8h bocenia dostalem banika.

I PO ZA TYM PISZ NORMALNIE A NIE JAK JEBANE 10 LETNIE DZIECKO!

@Anoizm - mnie też to wkurwia, ale przynajmniej pomagam, a nie piszę postów nie wnoszących nic do tematu.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...