Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie podawać quake, cs ani żadnych survival horrorów. I jak ktoś znowu zaproponuje battlefield play 4 free to ja wyskoczę przez okno.

A czego ty wymagasz? Na takim sprzęcie nic w lepszego nie pograsz, a na pewno nie w gry FPS, do których trzeba mocniejszych kompów.

Opublikowano

Jak gier nie podajesz to nic nie pisz. Wejdą inne fps i to nawet wiele. Nawet half life 2 o mało z krzesła nie spadłem jak się dowiedziałem że mi wejdzie na tym dziadostwie.

Opublikowano

cs 2 d

call of duty 1 na easy deatalach

medal of honor allied assalut

człowieku co ty na tym sprzęcie chcesz jeszcze z taką kartą i prockiem bez nowego kompa to sobie w minecrafta nawet nie pograsz

NJxbd4x.png

Opublikowano

Jak gier nie podajesz to nic nie pisz. Wejdą inne fps i to nawet wiele. Nawet half life 2 o mało z krzesła nie spadłem jak się dowiedziałem że mi wejdzie na tym dziadostwie.

Skoro wiesz co ci pójdzie to po co zakładasz idiotyczne tematy? Idź do sklepu, zobacz i kup...

Na twój sprzęcik polecam cod2, left for dead (to nie jest horror)... hmm... nie wiem co jeszcze, mówie ci, że na tym sprzęcie w nic nie pograsz...

Opublikowano

Skoro wiesz co ci pójdzie to po co zakładasz idiotyczne tematy? Idź do sklepu, zobacz i kup...

Na twój sprzęcik polecam cod2, left for dead (to nie jest horror)... hmm... nie wiem co jeszcze, mówie ci, że na tym sprzęcie w nic nie pograsz...

Znam wiele gier ale nie znam wszystkich.

CoD 1 grałem ostatnio MoHAA też, CoD2 ewentualnie ale nie wiem, L4D małe szanse, Combat Arms klatkuje, Warrock też a crossfire to taka podróbka cs'a.

I nie musicie mi mówić że mam słaby sprzęt ja wiem że mam słaby sprzęt idiotą nie jestem. I tak zbieram na nowy komp na razie budżet wynosi 550zł i zbliżają się urodziny i trochę kaski przybędzie.

Jak myślicie działał by płynnie Just Cause na low detalach?

Opublikowano

Znam wiele gier ale nie znam wszystkich.

CoD 1 grałem ostatnio MoHAA też, CoD2 ewentualnie ale nie wiem, L4D małe szanse, Combat Arms klatkuje, Warrock też a crossfire to taka podróbka cs'a.

I nie musicie mi mówić że mam słaby sprzęt ja wiem że mam słaby sprzęt idiotą nie jestem. I tak zbieram na nowy komp na razie budżet wynosi 550zł i zbliżają się urodziny i trochę kaski przybędzie.

Jak myślicie działał by płynnie Just Cause na low detalach?

Może pójdzie. Minimalne wymagania:

• Procesor: Pentium 4 1,4 GHz
  • Pamięć: 512 MB
  • Grafika: zgodna z DirectX 64 MB

co do gier to możesz jeszcze w Gta SA pograć na multiplayer

Opublikowano

Quake 3 Horrorem ? Raczej nie, prędzej to jest taka stzelanka w post apokaliptycznych klimatach, idealna do Multi.

Tak jak reszta, COD1. Ewentualnie spróbuj GTA3, ale mam tu trochę wątpliwości co do tego tytułu.

Prędzej ci się odpali GTA2, ale to jest widok z lotu ptaka niestety.

Opublikowano

Ludzie nie piszcie że części mam kupić zbieram na nowy!! I nie pisać ciągle o cod 1 pisałem że grałem. A gta sa na niskich chodzi idealnie płynnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...