Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aerobiczna 6 Weidera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ema.

Czy ktoś kto stosował ten trening i może mi powiedzieć czy spala on tłuszcz z dolnych partii brzucha (czytałem że z górnych tak) ze stosowną dietą? I czy sami polecacie ten oto trening?

Pzdr

Opublikowano

Jak najbardziej. Mozesz dorzucic pare cwiczen, ktore wspomoga zrzucanie, oraz wzmacnianie miesni.

Opublikowano

Ema.

Czy ktoś kto stosował ten trening i może mi powiedzieć czy spala on tłuszcz z dolnych partii brzucha (czytałem że z górnych tak) ze stosowną dietą? I czy sami polecacie ten oto trening?

Pzdr

Daj mi znać jak odkryjesz jak ćwiczeniami spalać tłuszcz miejscowo, napewno dostaniesz za to nagrodę Nobla bo jeszcze nikt tego nie dokonał, ale możesz być pierwszy!

a6w to gówno i jeszcze raz gówno które nie prowadzi do niczego..

Qrwa ile razy można pisać mózgom że płaski brzuch robi się w kuchni a nie na siłowni?

Je***iy sezonowcy.... :|

Opublikowano

Nie musisz wcale robić brzuszków żeby mieć płaski brzuch to chciałem ci przekazać!!! A nie że dietę będziesz mieć, to widziałem

Nie dało się wiekszej czcionki bo już widzę taki z 5 temat w ostatnim czasie i wkurza już to powoli, jak już musisz wykonywać jakieś ćwiczenia to rób ABSII lepiej ci to wyjdzie i dla twojego kręgosłupa oraz samopoczucia...

I od kiedy mpc to forum sportowe? Sądzisz że jakiś 12-14 latek pomoże ci w osiągnięciu 4-packa, 6-packa? Idź na www.sfd.pl tam uzyskasz lepszą pomoc niż.

Mówisz że masz dietę, wklej ją tutaj będzie to początek twojego niepowodzenia :P

Opublikowano

Kejsci, jak wiadomo jest to temat do pogaduszek. Tak wiec nie spinaj sie, bo moze napisac o wszystkim i pytac sie co chce, bo od tego jest ten dzial. spalic moze, nikt nie pisal, ze miejscowo. Wykonujac cwiczenia, biegajac, robiac brzuszki, pompki spala sie kalorie. Wiec nie pierdol mi tu, ze sie nie spali. Wszystko jest mozliwe. Trenuj od dzisiaj, a nie od wakacji, bo brzucha nie pokazesz na jesien.

Opublikowano

No, najwięcej to się ich spali na brzuszkach i pompkach, nie?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Jak dla mnie a6w to gówno , strasznie pożera czas a tym bardziej nie wygodnie się to robi ;]

tyle ode mnie. Nie polecam.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Kejsci, jak wiadomo jest to temat do pogaduszek. Tak wiec nie spinaj sie, bo moze napisac o wszystkim i pytac sie co chce, bo od tego jest ten dzial. spalic moze, nikt nie pisal, ze miejscowo. Wykonujac cwiczenia, biegajac, robiac brzuszki, pompki spala sie kalorie. Wiec nie pierdol mi tu, ze sie nie spali. Wszystko jest mozliwe. Trenuj od dzisiaj, a nie od wakacji, bo brzucha nie pokazesz na jesien.

Co się nie spinaj jak gówno wiesz i mi tu się jeszcze rzucasz do mnie. Właśnie że nie spalisz tłuszczu bo jak masz w diecie duży zapas kcal np 400, a biegem spalisz 200 może 300, to jak to sobie wyobrażasz? Nie ma braku energii w organizmie to po co ma korzystać z rezerw zawartych w tłuszczach, jakby tego było mało to te 100 kcal dorzuci jeszcze do tłuszczu na później. Ps to wcale nie tłuszcz idzie w sadło, tylko nadmiar węglowodanów przyczynia się zatłuszczania.

2xUp tłuszcz spalasz dopiero po 30-40 min wytężonego wysiłku, nie wyobrażam sobie robienia pompek lub brzuszków przez + 30min

I co z tego że jest to forum pogaduszki? Napisałem żeby tu nie pisał bo zaraz wejdzie taka osoba jak ty i zacznie kozaczyć że jaki on zajebisty nie jest i jaki mądry...

Napisałem ci to w przystępny sposób dla ciebie? Starałem się pisać jak najprościej.... :| Jeszcze ktoś?

Opublikowano

Siedzac i piszac nikt nie stracil brzucha. Second, ruszylbys dupe to zauwazylbys efekty nawet po tych brzuszkach i pompkach, ale nie. Lepiej skrytykowac.

ejej... kozacze? tylko wkurza mnie to, ze masz jakies problemy. Ktos Cie prosi, zebys w ogole wchodzil w ten temat? Nie, wiec nie rozumiem Cie. Nie napisalem ze przez caly czas ma robic pompki i brzuszki, jest wiele cwiczen ktore moze dolozyc. Za bardzo emocjonalnie podchodzisz do sprawy, wyluzuj. Sam swiata nie zawojujesz.

Opublikowano

Ja zrzucam kg rowerkiem do ćwiczeń, ważny jest jakikolwiek ruch.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Siedzac i piszac nikt nie stracil brzucha. Second, ruszylbys dupe to zauwazylbys efekty nawet po tych brzuszkach i pompkach, ale nie. Lepiej skrytykowac.

Myślisz że nic nie wiem o tym co piszę? Ja piszę z wiedzy którą zdobywałem przez parę lat i swoim doświadczeniem. Najlepsza jest ta pierwsza część twojego zdania, nie jedz przez tydzień i zobaczysz jak schudniesz. Jeszcze coś?

Opublikowano

Kurwa, czlowieku. Ty masz poprzestawiane w bani ;d Napisalem, ze nie wiesz o czym piszesz?! Japierdziele, chyba logiczne, ze schudnie. Ale jakbys pomyslal to doszedl bys do wniosku, ze jednak trzeba jesc. Pisz pw, bo robisz spam.

Opublikowano

Na pisze po peirwsz nie wprowadzajcie chłopaka w błąd bo na pomkach i brzuszkach tak starci gówno straci brzucgh. druga zecz. 4-pack lub 6-pack można miec i też 8-pack to zależy od genów to jest ustalone genetyczni ejdni maja 4-pac drudzy 6-pack. kolega dobrze powiedział cchesz sie dowiedzieć więcej idź na forum gdzie ludzie sie znają. Druga zecz Kejsi zależy iel cukrów będzie wpierdzielał :). jeżeli chce dietę by schudnąć no to widmo dieta białkowa no chyba zę chłopak chce isc na mase. :D Druga zecz węgle typowo nie ida w sadełko :)

Opublikowano

Napierdalam na siłowni 3 razy tygodniowo, do tego codziennie gram w kosza, odpierdol się. Jeszcze nie słyszałem, żeby ktoś schudł robiąc pompki/brzuszki, lol.

Ujemny bilans kaloryczny i duża aktywność fizyczna - klucz do schudnięcia.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Dobra niech wszyscy lepiej sobie zwala. Bedzie lepsza atmosfera. Jestescie geniuszami. Sory, ale nie jestem tak samo zajebisty jak Wy, poddaje sie.

Opublikowano

Gdyby a6w spalała tłuszcz z okolicy brzucha a pompki były efektywne w odchudzaniu to na świecie nie byłoby grubasów :D Treningi zacznij od kuchni ale jak ktoś już pisał tu nie znajdziesz dobrych porad chyba, że preferujesz porady od 12-14 latków którzy sztangę widzieli tylko na filmikach hardcorowego koxa, idź na es ef de pe el :)

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Gdyby a6w spalała tłuszcz z okolicy brzucha a pompki były efektywne w odchudzaniu to na świecie nie byłoby grubasów :D Treningi zacznij od kuchni ale jak ktoś już pisał tu nie znajdziesz dobrych porad chyba, że preferujesz porady od 12-14 latków którzy sztangę widzieli tylko na filmikach hardcorowego koxa, idź na es ef de pe el :)

Sfd to syf, już kfd lepiej.

Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...