Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]PBDO bot task na PETA by zbierał boxy

Daniel1991to

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem PB do bota miesiąc temu.Latał vegą zbierał 3 k urki w godzine chciałem mieć task do peta by zbierał z połowę więcej skrzynek , urki itp. ja mam peta.Proszę jak ktoś ma task na peta by zbierał niech mi napisze.Zawsze jak pisałem w komendzie Auto Lotter = true ; -wyskakiwało mi oznajmienie nie istnieje taka komenda .Pomocy!

Opublikowano

Napisałem małymi literkami lotter i to samo co wyżej wkleiłem mi się wyświetla ciągle .

mabyc 2 x o nie 2 x t w slowie looter

Opublikowano

ok już nie wyskakuje błąd ale pet mi nie załączył się mimo teraz korekt i dobrych ustawień.

Ok kilka minut zaczekałem poleciało na mapę docelową gdzie miał lecieć i działa dzięki wielkie teraz śmiga jak ta lala :)

post-630817-0-79563300-1337178879_thumb.png

post-630817-0-99860700-1337179396_thumb.png

Opublikowano

ok już nie wyskakuje błąd ale pet mi nie załączył się mimo teraz korekt i dobrych ustawień.

Ok kilka minut zaczekałem poleciało na mapę docelową gdzie miał lecieć i działa dzięki wielkie teraz śmiga jak ta lala :)

Skoro już działa to zamykam

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...