Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Generator regenów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Chciałbym się dowiedzieć czy jest jest w ogóle taki generator, a jeśli jest to czy mógłby mi ktoś podać linka do takowego, bo nie chce mi sie pisać (czasami) stu paru linijek (wiem, że mogę ctrl+c ctrl+v ale to czasochłonne i do tego trzeba kordy edytować) zeby mieć regena.

Chodzi mi głównie o taki programik, w którym wpisuję tylko kordy wybieram rodzaj (mobb, etc.) i generuje mi regena.

Ps. nie wiem czy do tego mappointer byłby dobry do specjalnie wyciągać mapke z clienta to mi się za bardzo nie chce ;)

Aha, i jeszcze jedno na jakich mapkach(chodzi o indexy) najlepiej robic dungeony, do 100 czy powyżej 100 bo mam mały problem z jednym.

Dungeon jest na mapie o indexie 121 i ani z m1 ani z dt nie chce mnie tam przenosic

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

@`SkaCzuS

A masz może dl do tego bo nie działa mi ten link

To jeszcze tylko powie mi ktoś na jakich mapkach(chodzi o indexy) najlepiej robic dungeony, do 100 czy powyżej 100 bo mam mały problem z jednym.

Dungeon jest na mapie o indexie 121 i ani z m1 ani z dt nie chce mnie tam przenosic

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...