Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ban metin 2

majorin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie wczoraj o ~~~20 jak bilem typa przez przypadek wlaczyl sie bot i zaczolem go lac z ogromna predkoscia twierdzi że nagrał filmik jak to było i że zgłosił report

kiedy moge spodziewać się bana ?? bo nie wiem czy już nową postać robić ;X prosze o szybką odpowiedź

Opublikowano

Na razie przerzuć eq na jakieś nowe konto i czekaj, jak po tygodniu nie dostaniesz, normalnie możesz grać ;)

Opublikowano

Na pewno by zdążył włączyć program i jeszcze Cię nagrać w momencie bicia, kiedy to trwało pewnie kilka sekund. Oszukuje Ciebie, aby Cię przestraszyć.

Opublikowano

tak tez mysle odrazu wszystko przewaliłem :D poczekam tak tydzień i zaobaczymy co bedzie

mam jeszcze do was pt5anie starzy wyjadacze .. spodkaliście się może z forum typu handlowe w metin 2 handel forum gold te sprawy myślicie ze by to wypaliło ??

Opublikowano

Wiesz co sądzę ,że nie ma takich strony..Jedynie Allegro ;D

Edit@

up sorry ale napisaliśmy to w tym samym czasie :D

Opublikowano

chodzi mi cos w stylu pozwole dla dobra sprawy nie dla reklamy przytoczy forum.d2traders.pl myślałem o czymś takim ??

tam z własnego doświadczenia wiem że nieźle to prosperuje :X a tu jest więcej dzieci i myśle że dało by rade

Opublikowano

Uwierzyłeś mu ? Że to nagrał ?

Możesz przełożyć itemy ale bana i tak nie będzie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...