Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mod] Dźwięki do WOT z filmu "Czterej Pancerni i pies".

11pawlo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za 20 min. sprawdze i dam edit:)

@edit

Nawet fajne łap Like;P

Możesz podać link do oryginału?;p

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

Autorem jest Halsey ze specjalnymi pozdrowieniami dla klanu -7TP-.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/93577-czterej-pancerni-i-pies-w-wot/

Linku nie podam ' date='bo nie reklamuje innych forum ale autorem jest "Halsey".[/quote']Nie można reklamować tylko for o takiej samej tematyce jak MPCForum.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

mi działa ale mam problem albo to tak jest nie słychać strzałów ani silnika można coś z tym zrobić zeby ten mod działał i były odgłosy strzelania silników itd.

slawek130.png
1390144171-U592769.png

Opublikowano

Tak należy skopiować pliki z worldoftanks/res/audio do folderu worldoftanks/res_mods/0.7.3/audio ,a potem podmienić pliki z archiwum.

• 1 miesiąc temu...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Mod ładnie działa, tylko szkoda, że odgłosów silnika, strzałów czy melodii nie ma. ogólnie dojebało mnie jak trafiłem w Tigera z ELC i usłyszałem "To było na piątkę" xD

Opublikowano

UP jak wgrałeś że all słyszysz? bo wgrałem do audio to tylko te dźwięki słyszę:(, a silników nie i jakoś dziwnie teraz:D

Opublikowano

Potem edytuje temat i Ci napisze bo teraz nie mam dostepu do kompa stacjonarnego a tam mam to wgrane. Aktualnie czasem na lapku gram. A moda wgrywalem dawno. Zerknij na post pawlo tam masz rozwiazanie teraz zauwazylem.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...