Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tryb serwera...

madesek

Serwer RPG/HARDCORE  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcieliby?cie gra? na serwerze RPG/HARDCORE z do?wiadczon? i pomocn? administracj??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Gram już dość spory czas na serwerach minecraft. Byłem zarówno graczem jak i budowniczym i administratorem. Ostatnimi czasy zauważyłem duże zainteresowanie nowościami i doszedłem do wniosku ,że dobrą odmianą dla mnie było by poprowadzenie serwera hardcore/rpg. Co sądzicie o tym pomyśle i na ile czasu powinien być ban?

bez yt.

Opublikowano

Jestem na nie. Jest już wystarczająca ilość serwerów hardcore. Ja bym wolał jakiś RPG, ale nigdy prze nigdy hardcore.

Opublikowano

Jest dużo serwerów hardcore. Gdybyś zrobił bardzo ciekawy server RPG to mógłby on przyciągnąć dość dużą ilość osób. Pluginy dla rpg: McMMO, uquest, xLevel.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Hadcore ok, ale jak masz wiecej graczy!

ef12327f56f6fad0.png

• Two 3.06GHz 6-Core Intel Xeon (12 cores) | Six 2TB 7200-rpm Serial ATA 3Gb/s hard drive
  • Four ATI Radeon HD 5770 1GB | Two 18x SuperDrives
  • Four Apple LED Cinema Display (27" flat panel) | Momory 2x(64GB)

Opublikowano

Nie. Hardcore + RPG w ogóle nie pasuje! Każdy zrobi sobie miasto coś tam, coś tam i każdy będzie się bał wyjść z miasta czy coś. Nie będą wchodzić na serwer. Zrób sam porządny RPG.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...