Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zaczynać od nowa?

Z44

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Witam wszystkich. Mam takie jedno małe pytanko: opłaca się mi zaczynać od nowa po 2-letniej przerwie?

Chciałbym zacząć od nowa na PL'u na serwerze z PvP Mode On (Serafin czy Ceber to był?) żołnierzem, magiem bitewnym lub opiekunem zwierząt.

Moglibyście doradzić także jaką postaciom sobie znowu zacząć grać. Mam doświadczenie tylko z żołnierzem i magiem bitewnym lecz chciałbym spróbować swoje siły także w innej profesji. Nie musi być to akurat opiekun zwierząt jako ta "nowa profesja".

Proszę o poradę. Daje lajki z pomoc.

Opublikowano

Jeżeli masz do czego wracać. Mam na myśli jakaś kasa na start , ekwipunek to tak.

Myślę ,że Opiekun to dobre rozwiązanie ,ale będziesz potrzebował dobrych petów.

Serwer pvp to Serafin.

Budowniczy
Opublikowano

A gdybyście mieli wybrać pomiędzy Magiem Bitewnym a Opiekunem Zwierząt to kogo byście wybrali jako postać dla "nowo zaczynającego"?

Grać sobie znowu Magiem Bitewnym? Czy "zasmakować" nowej postaci dla mnie jakim jest Opiekun Zwierząt?

P.S. Powstał może już jakiś efektowny i szybki sposób na przerzucanie itemków / kasy z jednego konta na drugie? (bez użycia aukcjonera)

Opublikowano

Ja grałem Magiem bitewnym dlatego go polecam.

Jest częściej brany do pt ze względu na "Aurę Haliszy"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...