Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Wyłącza gre,

Felcor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ja mam wifi internet i jest na hasło i nikt jego nie zna . Wchodzę tylko na takie serwery normalne . Bo jak mnie admin kicknie to jest napisane za co 'kick admin' i jakaś broń .. ;d

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Za coś jednak kick'a dostajesz. Chętnie zobaczę Twoje logi, może to nam coś powie:

http://www.mpcforum.pl/topic/559457-tut-logi-z-punkbustera/

Opublikowano

A, ale najcześciej mam " Rozłączenie z grą " komunikat .

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Rozłączenie z grą, a dalej ? Może coś w stylu "Upłynął czas oczekiwania ? Wklej te logi mimo wszystko. Dodatkowo ss z treścią błędu.

Opublikowano

Rozłączenie z grą, a dalej ? Może coś w stylu "Upłynął czas oczekiwania ? Wklej te logi mimo wszystko. Dodatkowo ss z treścią błędu.

Nie mam żadnych logów ..

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Jaki masz internet ? zrób test na speedtest.pl i wklej tutaj,jeśli w nocy ci działało a w dzień ci nie działa to możliwe że masz tak jak ja,w dzień internet gorzej ci działa niż w nocy.

random.jpg

Opublikowano

Czy ty na wszystko masz odpowiedź ?

Jesteś ciemny jak 12 w nocy -,-

Logi z pb ma każdy użytkownik Bf'a.

Googlus podał ci link do tut'a. Skorzystaj z niego i do cholery podaj nam te logi

OndteAw.png
Opublikowano

Dobra dzięki za szczere chęci pomocy, ale nadal nie działa i tylko wydałem na marne 140 zł ;/

Można zamknąć temat .

Edit: Sorry za double post .

Pomogłem ?! Daj lajka !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...