Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Wyłącza gre,

Felcor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema.

Mam nadal ten sam problem, a mianowicie wyłącza mi grę tak po 10 min czasami nawet po 2 ... ;/

Używałem sposobów:

-Punk Buster

-Origin- PPM-Napraw

-Ccleaner

-bcdedit/set increaseuserva 2500

tych wszystkich sposobów używałem .. ;/

W sumie to różnie mam z bf czasami gram 1 godz i nie wywala ale najczęściej jest tak że po 5 minutach ... Nie da się tak grać bo wku**ić sie możńa ;/ Jest jeszcze jakiś sposób ? Dam like za pomoc .

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Pentium Dual Core CPU E5200 2,50GHz, 3.9GB Ram, AMD Radeon HD 6570, Win 7

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

1. Słaby sprzęt masz do tej gry

2. AMD i sterowniki. Jaka wersja sterów? Jak 12.x to zmień na wcześniejsze np 11.3. Każdy wie, że AMD stery zlewa na całej linii.

Opublikowano

Procesor ci się przegrzewa. Miałem tak samo, pomogło (Na chwile, bo zaraz wymieniłem procesor na Phenoma X4 9600BE), wymiana pasty termoprzewodzącej oraz wyczyszczenie wentylatora i podkręcenie obrotów na 3.5Tyś. Teraz mam w Phenomie wentylator co sam sobie ustawia obroty wraz ze wzrostem temperatury :)

OndteAw.png
Opublikowano

Procesor jest akurat, karta aż nad to za dobra ;d

Poszukaj sterów do karty graficznej np ja pobrałem sobie stery do invidi i teraz normalnie gram
Opublikowano

Wymagania minimalne

* System: Vista Service Pack 2 32-bit

* Procesor: 2GHZ Dual Core - Ja mam 2,5 czyli i tak jest dobry ! (Core 2 Duo 2.4GHZ lub Athlon x2 2.7GHZ)

* Pamięć: 2GB RAM

* Dysk: 20GB

* Grafika AMD: kompatybilna z DirextX 10.1 z 512MB RAM (ATI Radeon 3000, 4000, 5000 lub 6000, wydajność ATI Radion 3870 lub lepsza)

* Grafika Nvidia: kompatybilna z DirectX 10.0 z 512MB RAM (Nvidia GeForce 8, 9, 200, 300, 400 lub 500 z wydajnością Nvidia GeForce 8800 GT lub lepszą)

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

LOLZ CZY TY WGL ZROZUMIAŁEŚ MOJĄ WYPOWIEDŹ ?!?

"

Procesor ci się przegrzewa. "

To nie oznacza że masz "dobry" ! Za duża temperatura !

OndteAw.png
Opublikowano

1. włączasz bf3

2. jak masz 'loading level' uruchamiasz menedżera zadań

3. wchodzisz w procesy

4. musisz znaleźć proces bf'a trójeczki

5. ppm na niego

6. ustaw priorytet najwyższy

7. ustaw koligację na wszystkie procesory

Uwaga: to może zepsuć procesor (przynajmniej tak słyszałem), ja tak zrobiłem raz i zadziałało. :)

Opublikowano

A to nie będę próbował ;d

Ps. Nie przegrzewa mi sie procesor bo temperatura podczas grania wacha sie od 40-50 .

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Witam mam taki sam problem

sprzęt intel i3 2100 3.1Ghz

4gb ram

karta graficzna nividia gt440

zasiilacz 500

system operacyjny 7 (32 bity)

Opublikowano

1. włączasz bf3

2. jak masz 'loading level' uruchamiasz menedżera zadań

3. wchodzisz w procesy

4. musisz znaleźć proces bf'a trójeczki

5. ppm na niego

6. ustaw priorytet najwyższy

7. ustaw koligację na wszystkie procesory

Uwaga: to może zepsuć procesor (przynajmniej tak słyszałem), ja tak zrobiłem raz i zadziałało. :)

Spróbuj tego ;d zobaczymy czy zadziała ;f

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

mówie ci, spróbuj mojego sposobu, nic innego chyba nie wymyślisz :) mi zadziałało i nie mam problemów z prockiem :)

A wcześniej Ciebie wywalało z gry a teraz już nie ? ;d

EDIT:

Nie działa ;/ Nadal mam tak samo ;( Już nie moge ku*wa nie po to wydałem kase na tą grę by patrzeć tylko na opakowanie ;(

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Jeżeli rzeczywiście ci się nie przegrzewa to pobierz program OCCT i wklej mi tutaj logi po 20 minutowej pracy w obciążeniu.

OndteAw.png
Opublikowano

Jak ? Wyłącza mi sie gra po 2 min ;/

Edit:

A co najlepsze wczoraj wlazlem koło 23 godziny i śmigało wszystko pięknie nie wywalało.. ale musiałem schodzić z kompa więc grałem tylko 20 min . A dzisiaj znowu coś sie wali ;/

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

a co ci się wyświetla na battlelogu, kiedy cie wywali?

Rozłączenie z grą : Wyrzucono cie.. tak praktycznie zawsze mam, albo" cos poszło nie tak " ale haków nie używam ;d robie reinstal właśnie to potrwa z 6 godz to jutro wam powiem co i jak .

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Pewnie nie używasz określonych broni (np. na metrze często są zablokowane m320 itp., a ty ich używasz to cię admin kicka).Ew. tak jak @UP napisał/ Jeżeli dalej będziesz mieć takie coś to zrób screena i wklej tu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...