Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno yang - pytanie

lcD.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wróciłem po małej przerwie do Metin2 PL i zamierzam kupić yang na serwerze Onyks. Kiedy wcześniej grałem widziałem na forum mt2 2-3 tematy o blokowaniu kont korzystających z usług "yangsellerów". I tu pojawia się pytanie: Czy jeśli kupię yang i od razu kupię za nie kamole to grozi mi utrata yang/blokada konta? Czy w ogóle grozi teraz za kupno yang jakaś blokada?

Za każdą sensowną odp lajk.

Opublikowano

Zawsze istnieje możliwość wpadki, ale yangi teraz są stosunkowo tanie, więc nie powinieneś się obawiać, do kupna możesz zrobić nowe konto (na nowym emailu) odebrać kasę i przerzucić ją na konto główne ;) W razie bana, główna postać będzie bezpieczna.

Opublikowano

Tylko administratorzy jak będą wiedzieć, że to konto kupowało yangi mogą sprawdzić logi, czy yangi nie zostały przełożone na inne konto.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Mogą Ci Zbanować Konto :(

Nawet Jak Przełożysz Będą Wiedzieli Bo To Geniusze...

LOGI W Konsoli :)

Więc Nie Kupuj :)

Zbieraj Sam a Nie Na Łatwiznę...

DASZ LIKE ZA INFO ?

XPlAl.png

Dasz Like ?! :D

Opublikowano

@up kolega kupował 3x 1kkk i śmiga teraz 83lvl więc czy ja wiem czy geniusze? :P

Hmm A jeśli KD z konta na którym kupię przełoży mi na główne kolega na innym kompie to też będzie problem z logami. Mi głownie chodzi o kupienie na tym koncie co beda yangi mistrzow poli, ku, eq wiec chyba nie bedzie problemu jak sobie juz itemy kupione przeloze.

Opublikowano

Kupuj śmiało .Niby szansa że coś zrobią jest ale mała .

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Jeżeli administratorzy sprawdzą logi i akurat trafi na ciebie to będzie ban. Prawdopodobieństwo jest nikłe :P.

68g0na.jpg

By Skipp3R

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...