Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Minitage] Frag movie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Where Multi kill ??? Co to ma być ?? strzelałeś w nie poruszające się jednostki !!

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Where Multi kill ??? Co to ma być ?? strzelałeś w nie poruszające się jednostki !!

Możliwe.

Tylko niektórzy lubią fmovie i dlatego dałem :)

JUTRO POŚWIĘCE CAŁY DZIEŃ NA NAGRANIU CZEGOŚ CIEKAWEGO!!!

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Przynajmniej nie hejtuje tych co mnie ocenili .

Dzięki nawet tym co napisali o mojej pracy ŻAL.PL ;)

Opublikowano

Bardzo słabe, zauważ, że 95% tych fragów to są normalne fragi które są na każdym roomie ze snajperki, ludzi najbardziej ciekawią niezłe akcje, w których są Ultra Kille, przejrzyj sobie inne montaże.

Opublikowano

Takie sobie.

Filmik płynnie nie chodzi.

A zanim robisz film poucz sie troche qs. Bo to nie byly ani qs ani flick triki... same hard scope

no ale powodzenia w 2 montage :)

Opublikowano

albo wyjdz wkoncu z domu ;> nie życzcie mu powodzenia , bo to zalosne co on robi i niech juz tego nie robi bo sie tylko osmiesza. Z m16 100000000000x lepsze fragi zrobie.Dajcie mu forum ban, face ban, house ban.

/AceBoy: Do nas należy ta decyzja kto bana dostanie, a kto nie. Proszę mi tutaj nie pisać takich "durnot".

dlagimba.png
Opublikowano

Na dworze jestem pewnie dłużej niż sobie myślisz.

Jeżeli nie chcesz mi dać dobrych rad ani przekazać ani grama krytyki to spierdalaj ;)

warnuj ludzi za to ze mowia prawde...a nie wiem jak graja ci ludzie ktorzy mowia ze ten film jest spoko -.- a ty dziewczynko mi tu nie przeklinaj bo mama znajdzie historie i kara na kompa ;( na dworze pewnie jestes, w piaskownicy jak kolezanki wyjdą ;)

mówisz prawdę o czym?

Pokazujesz swoje prostatctwo i nic pozatym.

Idź lepiej do twojego klanu i się im wyżal.

Masz 16 lat a pewnie nigdy żadnej dziewczyny ze strachu nie dotknąłeś.

Zachowujesz się jak natrętnie pojebany pięciolatek

Opublikowano

Nie kłóćcie się znowu, bo inaczej pogadamy.

Co do filmiku to jak na pierwszy raz ujdzie, rób dalej.

Opublikowano

warnuj ludzi za to ze mowia prawde...a nie wiem jak graja ci ludzie ktorzy mowia ze ten film jest spoko -.- a ty dziewczynko mi tu nie przeklinaj bo mama znajdzie historie i kara na kompa ;( na dworze pewnie jestes, w piaskownicy jak kolezanki wyjdą ;)

dlagimba.png
Opublikowano

HAHA ciota i tyle l2p kid QQ more hard scoper nub jajajaja

//haha warn, już mam dość tego...

Ja normalnie nie rozumię niektórych ludzi ... pokolenie JP czy jaki chuj ? o.O

Chłopak i może nie jest pro ownerem ale gra czysto. Jest młody ... i ? Pamiętaj że młode pokolenie ma w swoich rękach przyszłość.

Może kiedyś podrośnie i coś osiągnie. Z tego co widzę to jeździcie po nim żeby się dowartościować bo nie ogarniam -.-

Oooo Lenny już ktoś to kiedyś napisał tutaj na forum że ''pro'' założył sobie clan i zgrywa koxa... przypomnieć Ci jak płaczesz po każdym przegranym cw ? ;)

Ty również nie zawsze byłeś prosem na snajpy,,, pewno za chwilę zaczniesz mnie wyzywać na solo żeby dowartościować się bo wkońcu zjechałeś

człowieka który jeszcze nie ogarnia snajperek. <_< A co do filmiku ? Może i pro on nie jest ale muszę przyznać że jak na gracza początkującego w qs (ja)

to nie zrobiłbym nic lepszego. Ale dobrze że chłopak nie wstydzi się tego jak gra. Już nie raz widziałem go na SnD (Victor) na różnych (moich) kontach.

A cb lenny połowa ludzi kika z rooma bo zgrywasz koxa ze swoim clanem (to nie jest moje zdanie tylko opinia ludzi spotkanych na MixPolu ;) )

Ponownie przepraszam jeśli uraziłem kogoś moją wypowiedzią B):) Ale kulturka jest :P

:ninja:

2096247301.png

Opublikowano

Ja normalnie nie rozumię niektórych ludzi ... pokolenie JP czy jaki chuj ? o.O

Chłopak i może nie jest pro ownerem ale gra czysto. Jest młody ... i ? Pamiętaj że młode pokolenie ma w swoich rękach przyszłość.

Może kiedyś podrośnie i coś osiągnie. Z tego co widzę to jeździcie po nim żeby się dowartościować bo nie ogarniam -.-

Oooo Lenny już ktoś to kiedyś napisał tutaj na forum że ''pro'' założył sobie clan i zgrywa koxa... przypomnieć Ci jak płaczesz po każdym przegranym cw ? ;)

Ty również nie zawsze byłeś prosem na snajpy,,, pewno za chwilę zaczniesz mnie wyzywać na solo żeby dowartościować się bo wkońcu zjechałeś

człowieka który jeszcze nie ogarnia snajperek. <_< A co do filmiku ? Może i pro on nie jest ale muszę przyznać że jak na gracza początkującego w qs (ja)

to nie zrobiłbym nic lepszego. Ale dobrze że chłopak nie wstydzi się tego jak gra. Już nie raz widziałem go na SnD (Victor) na różnych (moich) kontach.

A cb lenny połowa ludzi kika z rooma bo zgrywasz koxa ze swoim clanem (to nie jest moje zdanie tylko opinia ludzi spotkanych na MixPolu ;) )

Ponownie przepraszam jeśli uraziłem kogoś moją wypowiedzią B):) Ale kulturka jest :P

:ninja:

Dzięki ,żę ktoś docenia moje starania.

Może postaram się coś dorobić jeszcze , lecz z problemami jakie u mnie z SV pro wystepują (wypierdala mi błąd w połowie pracy) to nie wiem jak z tym bdzie ;/

Opublikowano

mlodzi trzymaja przyszlosc w swoich rękach? chodzi o przyszlosc combata? -.- żałosne

i tylko dostaje bany za tego cepa :D

dlagimba.png
Opublikowano

Szczerze ??

Patrząc tak na was, widze same dzieci ^^

Kłócicie się oto że ??

Zią dał swój 1 filmik ..lapsy z was i chuj wam w oczy.

BO ktoś stawia to subforum, a nie stoi i nic się niedzieje.

I możecie mnie wyzywać na solo itp.

Mam was w dupie, bo nie potraficie przyjąć krytyki na klate, oO nawet nie możecie docenić 2 osoby że coś potrafi.

Serdeczne Gz dla waszego mózgu ^^

@down

To nie znaczy że się niczego nie nauczy wpizdu ;/

A wgl. Tetris jest chujowy, wole już majnekrafta.

Opublikowano

wiesz co lenny jesteś śmieszny z tą twoją krytyką

niech się chłopak uczy niech gra skąd wiesz, że jak go nie spotkasz za 5miechów na SnD to Ci spuści taki wpierdol ze SR albo AR kto wie ?

poza tym chciałbym zobaczyć twoje początki w CA też nie byłeś lepszy

@topick

jak na 1 filmik to dobrze trochę mało akcji ale rozumiem, że się uczysz czekam na następne popraw trochę jakoś i będzie ok

Życzę udanej pracy :)

@1lenny

a no tak sory zapomniałem ty jak wszedłeś do CA to od razu nabiłeś Unb++++++++++++++ z m16 sory mój błąd :)

Opublikowano

słabiak i tylleee lepsze fragi urwe na snd szmaty

chcecie wrzuce wam moje fragmovie z ak477 tylko boje sie ze jak wy przy jego video prawei dochodzicie to nie wiem co bedzie na moim ;/

Opublikowano

moje poczatki w ca , 1montage bardzo noobski ale chociaż więcej jest niz 1 kill czy double kill -.- prosik lowq qq <3:D

//może po krytykujemy twoje filmiki lub twój puacz na CW ? -.- Ogarnij się...

dlagimba.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...