Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie drodzy userzy tego jakże zaje.. forum..

Otóż mam problem z grą Combat Arms. Jest to problem polegający na błędzie, errorze w grze podczas gdy ten biały żołnierz skończy biec wyskakuje mi oto taki błąd: Unable to run the game due to the client file being corrupted. Wiem, że już są takie tematy ale z żadnego tematu nie mogłem skorzystać, ponieważ żaden nie mógł mi jakoś pomóc więc napisałem nowy temat.. Mam nadzieję, że mi pomożecie. Dodam, że w "Menedżerze zadań" > "Procesy" mam tylko jeden Engine.exe podczas włączania Combat Arms. Więc dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam tych, którzy mi pomogą. Czekam na was. !

gx4c.jpg

Opublikowano

na początek zreinstalluj grę

btw zly dział

Grę reinstallowałem już kilka razy drogi nn`ie.. Po każdej grze i ponownym uruchomieniu gry lub komputera błą wyskakuje. ; )

gx4c.jpg

Opublikowano

Proszę o przełożenie tematu do poprawnego działu i przepraszam za pomyłkę.

może coś ze sterownikami do karty graficznej ?

spróbuj je przeinstalować

Ale gdy przeinstaluję grę mogę sie zalogować itd. Ale już po włączeniu ponownym wyskakuje błąd.. Więc to chyba nie sterowniki.

gx4c.jpg

Opublikowano

Engine.exe to jest właśnie Combat Arms, a co do błędu masz coś nie tak z plikami. Zrób tak:

• odinstaluj Combata przez panel sterowania
  • sprawdź czy nie zostały ci jakieś pozostałości po grze np. folder jak tak to usuń
  • pobierz od nowa instalkę gry z strony poprzez Downloadera
  • zainstaluj Combata
  • sprawdź czy antywirus, zapora nie blokuję ci procesów combatarms.exe, engine.exe, hsupdate.exe
  • spróbuj od nowa odpalić CA

Spróbuj to co napisałem może pomoże.

Opublikowano

Hahah.

Pliku jakiegoś Ci brakuje i dla tego.

Pobierz dobrą instalke.

Bo musiałeś jakiś shit zainstalować .

Opublikowano

Engine.exe to jest właśnie Combat Arms, a co do błędu masz coś nie tak z plikami. Zrób tak:

• odinstaluj Combata przez panel sterowania
  • sprawdź czy nie zostały ci jakieś pozostałości po grze np. folder jak tak to usuń
  • pobierz od nowa instalkę gry z strony poprzez Downloadera
  • zainstaluj Combata
  • sprawdź czy antywirus, zapora nie blokuję ci procesów combatarms.exe, engine.exe, hsupdate.exe
  • spróbuj od nowa odpalić CA

Spróbuj to co napisałem może pomoże.

Combata zawsze odinstalowywuje poprzez panel sterowania. Zawsze usuwam pozostałości. Już 2 razy pobierałem nową instalkę. Nie wiem jak zobaczyć czy blokuję czy nie. Firewall off na czas gry.

gx4c.jpg

Opublikowano

Hahah.

Pliku jakiegoś Ci brakuje i dla tego.

Pobierz dobrą instalke.

Bo musiałeś jakiś shit zainstalować .

Zawszę pobieram z oficialnej strony Combat Arms instalkę. :D

Jakiego masz antywirusa?

ArcaVir 2012. : D

gx4c.jpg

Opublikowano

Spróbuj go wyłączyć całkowicie z procesów, później od nowa zainstaluj Combata i odpal CA przy wyłączonym antywirusie możliwe, że on jakiś ci plik usuwa.

Opublikowano

Spróbuj go wyłączyć całkowicie z procesów, później od nowa zainstaluj Combata i odpal CA przy wyłączonym antywirusie możliwe, że on jakiś ci plik usuwa.

Tylko, że nie rozumiem.. Gdy go zainstaluję po reinstallu mogę go włączyć i grac ale już za drugim razem nie mogę.. To czemu to nie blokuję wcześniej jakby .?

gx4c.jpg

Opublikowano

Po wyłączeniu gry ci coś musi usuwać, sprawdź tak. Jeśli zreinstalujesz grę odpal ją bez antywirusa, później zobacz czy 2 raz bez antywirusa odpalisz grę.

Opublikowano

To może masz virusa jakiegoś oO

Jak za 2 razem, CI pada ...

Albo ten AntyVir. coś blokuje na amen, i CA nie może odczytać ;/

Opublikowano

Po wyłączeniu gry ci coś musi usuwać, sprawdź tak. Jeśli zreinstalujesz grę odpal ją bez antywirusa, później zobacz czy 2 raz bez antywirusa odpalisz grę.

No okej.. Ale tam no.. Jak włączyłem po reinstallu to pare razy, bo coś tam konto miałem zbanowane i mnie kicknęło wszedłem poraz drugi na inne konto zbanowane. Chciałem za 3 razem i .. Error . Więc to .. No bym musiał włączyć, wyłączyć. Wyłączyć komputer z off antywirusem i sprawdzić czy działa.. To może tak .?

gx4c.jpg

Opublikowano

Spróbuj tak jak powiedziałeś i jak ja, może to podziała i nie będzie problemu.

No dobra.. To już mi się Combat instaluję. Ja sobie może troszeczkę pogram i resetnę komputer.. : D Ciągnie mnie do tej gry.. ! Ahh .. ale będzie rzeźnia . ! : )

gx4c.jpg

Opublikowano

Spróbuj tak jak powiedziałeś i jak ja, może to podziała i nie będzie problemu.

Wygląda na to, że to chyba działa. Jeszcze nie resetowałem komputera. Jutro zobaczę czy do końca to działa, a mam pytanie.. Co mam zrobić żeby nie blokowało .? Chciałbym mieć włączonego antywirusa.

gx4c.jpg

Opublikowano

Wygląda na to, że to chyba działa. Jeszcze nie resetowałem komputera. Jutro zobaczę czy do końca to działa, a mam pytanie.. Co mam zrobić żeby nie blokowało .? Chciałbym mieć włączonego antywirusa.

Więc po restarcie komputera antywirus włączył się i znowu wyskakuje error .. Musimy pogłówkować.

gx4c.jpg

Opublikowano

No to jest wina Antywirusa, polecam go zmienić lub jakoś dodać procesy Combata do antywirusa.

Opublikowano

No to jest wina Antywirusa, polecam go zmienić lub jakoś dodać procesy Combata do antywirusa.

Ale jak ..? : [ Chciałbym w to grać i nie reinstallować po każdej grze.

gx4c.jpg

Opublikowano

Spróbuj pobrać nowego antywirusa, np. Avasta z nim takich problemów nie ma. Jak nie chcesz to musisz próbować jakoś dodać ja nie wiem jak sam musisz wykombinować.

Opublikowano

• - Odinstaluj starego Combata.
  • - Pobiesz sobie ccleaner
  • - Przeczyść go programem i napraw rejestr.
  • - Zainstaluj Combata,

Powinno wszystko działać :) , miałem to samo na Laptopie. a wina była instalki bo uszkodzona.

Link do Proramu :

• -
    http://www.dobreprogramy.pl/CCleaner,Program,Windows,13061.html

Link do Combata :

• -
    http://en.combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Download/GameClient

GirL_B4SS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...